Neem contact met ons op info@robotoys.eu

Over ons

Robots

Welkom bij Robottime ! We zijn er trots op een breed scala aan educatieve en leuke doe-het-zelfkits aan te bieden, waaronder houten puzzels, mechanische 3D-modellen en meer.

Onze producten zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en ontworpen met het oog op innovatie. Of je nu je geest wilt uitdagen met een uitdagende puzzel of je eigen mechanische model wilt bouwen, onze producten zorgen gegarandeerd voor urenlang speelplezier en educatie.

Kwaliteit en productiviteit zijn onze business

Onze producten worden vervaardigd volgens de GMP-normen (Good Manufacturing Practice). Ons bedrijf werkt aan een kwaliteitsmanagementsysteem en onze prioriteit is altijd klanttevredenheid.

Kwaliteit

We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, van het ontwerp van onze producten tot de materialen die we gebruiken. Wij geloven dat kwaliteit de basis is van ons succes en we zijn toegewijd om het beste aan onze klanten te leveren.

Routing

We worden gedreven door een duidelijk gevoel van richting en doel. Wij geloven dat we door producten te maken die leren en creativiteit ondersteunen, een positieve invloed kunnen hebben op het leven van mensen en kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Etiquette

We beantwoorden graag al uw vragen, adviseren u bij uw keuze of horen ook graag uw opmerkingen die ons verder helpen.

Waarden

Een tevreden klant is voor ons het allerbelangrijkste, daar wij elke dag proberen onze dienstverlening zoveel mogelijk te verbeteren.

Visie

Wij zijn van mening dat we door voorop te blijven lopen en te anticiperen op de behoeften van onze klanten, kunnen blijven groeien en onze visie kunnen verwezenlijken om een wereldleider te worden in de doe-het-zelf- en educatief speelgoedindustrie.

Duurzaamheid

We zijn toegewijd aan het minimaliseren van onze impact op het milieu en het bevorderen van duurzame praktijken in alle aspecten van ons bedrijf. Wij geloven dat we door verantwoord en ethisch te handelen kunnen bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen.