Neem contact met ons op info@robotoys.eu
145 ks
Aantal stukken
1 h
Montagetijd
1 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Driedekkermodel Rolife TG301

Korting
23 %
Oorspronkelijk
€ 12,98
Alleen vandaag
€ 9,99 inclusief BTW
€ 8,33 exclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
36 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 3 mei
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 3 mei
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en creatieve manier om quality time door te brengen met familie of vrienden? Houd je van doe-het-zelf-projecten die je geest en handen uitdagen? Dan zul je het Triplane Model geweldig vinden, een houten modelbouwpakket waarmee je je eigen triplane kunt bouwen!

Het driedekkermodel heeft een uniek en origineel ontwerp dat voorgesneden is met een laser voor eenvoudige montage. Je hebt geen lijm of gereedschap nodig, volg gewoon de duidelijke instructies. De set bevat 145 houten stukken die perfect in elkaar passen en een realistische en gedetailleerde driedekker creëren.

Het driedekkermodel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Het is een geweldig kunstproject dat ouders en kinderen samen kunnen voltooien, of het perfecte cadeau voor iedereen die van knutselen, puzzelen of luchtvaart houdt. Je kunt het ook gebruiken als schoolproject om meer te leren over de geschiedenis en werking van driedekkers.

Het is een geweldige decoratie voor je vitrinekast, bureau, tafel, plank of waar je maar wat plezier en charme wilt toevoegen. Het driedekkermodel meet 210 x 176 x 121 mm en weegt slechts 0,2 kg, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is.

Een modeldriedekker is meer dan alleen speelgoed, het is een meesterwerk van kunst en techniek dat je met je eigen handen kunt maken. Bestel de jouwe vandaag nog en geniet van de voldoening van het bouwen van je eigen driedekker!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 1 tot 3 uur. De moeilijkheidsgraad is makkelijk, wat het perfect maakt voor beginners en casual bouwers van 3D-puzzels.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 46
Aantal stukken 145 ks
Montagetijd 1 h
Moeilijkheidsgraad 1 / 5
Aanbevolen leeftijd 8
Lengte 176 mm
Hoogte 121 mm
Breedte 210 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!