Neem contact met ons op info@robotoys.eu
149 ks
Aantal stukken
2.5 h
Montagetijd
2 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Wegcilindermodel ROKR TG701K

€ 20,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
50 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Bent u op zoek naar leuk en leerzaam speelgoed waarmee uw kind geïnteresseerd raakt in techniek en constructie? Wil je jezelf uitdagen met een praktisch doe-het-zelf-project dat je creativiteit en probleemoplossende vaardigheden een boost kan geven? Dan zul je dol zijn op het Road Roller Model , een realistisch en gedetailleerd houten model dat de wals nabootst, een van de belangrijkste machines in de bouw en bestrating.

Het walsmodel is een houten modelbouwpakket dat bestaat uit 149 voorgesneden en voorgekleurde onderdelen die eenvoudig in elkaar kunnen worden gezet volgens het duidelijke en gedetailleerde instructieboek. De montagetijd bedraagt ongeveer 2,5 uur, waardoor het een perfecte activiteit is voor een regenachtige dag of weekend. Het modelbouwpakket is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar en kan zowel door kinderen als volwassenen worden bekeken.

Het walsmodel is niet alleen speelgoed, maar ook een leermiddel dat u kan helpen begrijpen hoe een wals werkt en wat de ontwerpprincipes ervan zijn. Je maakt kennis met de verschillende onderdelen van de machine, zoals de koplamp, luchtband, volledig zichtcabine en golfrol. Je leert ook over de grondstoffen en technologieën die zijn gebruikt om het modelbouwpakket te maken, zoals hoogwaardig lindehout uit de noordelijke koude zone, uiterst nauwkeurig lasersnijden en op maat gemaakte onderdelen voor een betere duurzaamheid.

Het walsmodel is meer dan alleen een modelbouwpakket, het is ook een meesterwerk dat u met trots in uw huis of kantoor kunt tentoonstellen. De modelbouwset heeft een realistisch en voortreffelijk ontwerp dat ieders aandacht en bewondering kan trekken. Het modelpakket meet in opgevouwen toestand 165x70x100 mm, waardoor het de perfecte maat is voor elke plank of tafel. Een modelbouwpakket kan ook een uniek en interessant element zijn dat uw passie voor techniek en constructie kan laten zien.

Het walsmodel is een betaalbare manier om te genieten van het plezier en de voordelen van constructie en techniek. Het kan u en uw gezin urenlang leerplezier en plezier bieden. Het kan ook een geweldig cadeau zijn voor iedereen die van bouwmachines of doe-het-zelfprojecten houdt. Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar de sensatie van het bouwen van je eigen wals!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 2.5 tot 4.5 uur. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld en vereist geduld en concentratie.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 49
Aantal stukken 149 ks
Montagetijd 2.5 h
Moeilijkheidsgraad 2 / 5
Aanbevolen leeftijd 8
Lengte 165 mm
Hoogte 100 mm
Breedte 70 mm

Beoordelingen

4.5 z 5
5 1x
4 1x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie