Neem contact met ons op info@robotoys.eu
316 ks
Aantal stukken
7 h
Montagetijd
4 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - Zonnestelsel ROKR ST001

Korting
27 %
Oorspronkelijk
€ 109,80
Alleen vandaag
€ 79,90 inclusief BTW
€ 66,58 exclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
7 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 26 april
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 26 april
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ben je gefascineerd door de mysteries van het zonnestelsel? Wil je de wonderen van de acht planeten en hun banen verkennen? Als dat zo is, zul je het ROKR ST001-zonnestelsel geweldig vinden, een houten doe-het-zelf-model dat het traject van het zonnestelsel simuleert met behulp van een mechanische constructie en een ingebouwde driefasige borstelloze motor.

Het zonnestelsel is een uitdagend en lonend project dat geduld en vaardigheid vereist. Je moet 316 houten onderdelen in elkaar zetten om een prachtig zonnestelseldisplay te creëren, compleet met een draaibare handgreep, een gloeiende zon en acht planeten die met verschillende snelheden rond de zon bewegen. De acht planeten zijn gemaakt met behulp van kleurslurry-walstechnologie, zodat je ze kunt onderscheiden door hun unieke kleuren en patronen. Je kunt ook je eigen ontwerpen op de planeten tekenen om ze realistischer te maken.

Het zonnestelsel is niet alleen leuk en leerzaam speelgoed, maar ook een prachtige decoratie voor uw huis of kantoor. De retrostijl van het model is geïnspireerd op de Tempel van de Hemel , een beroemd monument in China dat de harmonie tussen hemel en aarde symboliseert.

Het zonnestelsel is het perfecte cadeau voor iedereen die van astronomie, wetenschap of techniek houdt. Het is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en duurt ongeveer 7 uur. Het model wordt geleverd met een gedetailleerde handleiding die u door elke stap van het proces leidt.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 7 tot 9 uur. De moeilijkheidsgraad is gevorderd en geschikt voor ervaren puzzelaars die op zoek zijn naar een grotere uitdaging.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 71
Aantal stukken 316 ks
Montagetijd 7 h
Moeilijkheidsgraad 4 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 320 mm
Hoogte 350 mm
Breedte 330 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie