Neem contact met ons op info@robotoys.eu
52 ks
Aantal stukken
0.5 h
Montagetijd
1 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Eeuwigdurende kalender ROKR LK201

€ 22,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
12 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Op zoek naar een unieke en leuke manier om de datum en tijd bij te houden? Vind je het leuk om dingen met je eigen handen te bouwen en je geest uit te dagen? Dan zul je dol zijn op de Eeuwigdurende Kalender, een houten puzzel die het verhaal van de tijd vertelt.

De Perpetual Calendar is een zelf in elkaar te zetten houten tafelkalender met data van 2018 tot en met 2040. Hij is gemaakt van kwaliteitslindehout uit de noordelijke koude zone, dat sterk, duurzaam en mooi is. De onderdelen zijn nauwkeurig lasergesneden en passen perfect in elkaar. Het montageproces is eenvoudig en plezierig, inclusief duidelijke instructies en gereedschappen. Je kunt het in ongeveer een half uur doen.

De eeuwigdurende kalender is niet alleen een functionele kalender, maar ook een prachtig tentoonstellingsstuk. Het heeft jaar-, maand- en duidelijke numerieke weergave. Ook beschikt hij over een versnellingssysteem waarmee je eenvoudig de datum en tijd instelt. U kunt informatie opvragen over elke maand in elk jaar van 2018 tot 2040, inclusief schrikkeljaren. U kunt ook enkele trucjes leren die de zoekopdracht sneller en handiger maken.

De eeuwigdurende kalender is het perfecte cadeau voor iedereen die van puzzelen, knutselen of kalenders houdt. Het is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar. Het zal je hersenen trainen, je logisch denken en je mentale vaardigheden verbeteren en je een gevoel van voldoening geven. Het voegt ook een vleugje elegantie en charme toe aan uw tafel, plank of interieur.

Bestel vandaag nog een eeuwigdurende kalender en geniet van het plezier van het bouwen van uw eigen houten puzzelkalender! Je zult versteld staan hoe het werkt en hoe het eruit ziet!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 0.5 tot 2.5 uur. De moeilijkheidsgraad is makkelijk, wat het perfect maakt voor beginners en casual bouwers van 3D-puzzels.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 55
Aantal stukken 52 ks
Montagetijd 0.5 h
Moeilijkheidsgraad 1 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 90 mm
Hoogte 170 mm
Breedte 175 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie