Neem contact met ons op info@robotoys.eu
231 ks
Aantal stukken
5 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - Romantische wandklok ROKR LC701

Korting
8 %
Oorspronkelijk
€ 64,89
Alleen vandaag
€ 59,90 inclusief BTW
€ 49,92 exclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
7 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 3 mei
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 3 mei
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ben je op zoek naar een uniek en creatief cadeau voor jezelf of een speciaal iemand? Vind jij het leuk om puzzels te maken en met je handen te werken? Dan zul je dol zijn op de romantische wandklok, een houten puzzelklok die schoonheid en functionaliteit combineert.

Romantische wandklokken zijn niet zomaar wandklokken. Het is een doe-het-zelfpakket waarmee je je eigen elegante en mooie klok kunt bouwen met 231 houten onderdelen. Het horloge is voorzien van een nauwkeurig quartz uurwerk, een verstelbare kalender, een zwaartekrachtgewicht met Victoriaans patroon en een decoratief lauriertakpatroon. Je kunt hem met een spijker of haak aan de muur hangen of op een plank of tafel neerzetten.

De wandklok is gemaakt van hoogwaardig lindehout uit de noordelijke koude zone, dat sterk, duurzaam en bestand is tegen slijtage en corrosie. Het hout is zacht en uniform en vertoont een zijdeachtige glans en een gelaagde textuur. De onderdelen zijn met hoge precisie lasergesneden en passen perfect in elkaar. Het montageproces is eenvoudig en plezierig dankzij de duidelijke en gedetailleerde handleiding en de montagevideo op YouTube.

Wandklokken zijn meer dan alleen puzzels. Het is een manier om je hersenen te oefenen, je logisch denken en mentale vermogens te verbeteren en je creativiteit de vrije loop te laten. Het is ook een manier om uw liefde, waardering en bewondering voor een speciaal iemand te uiten, of uzelf te trakteren op een lonende en bevredigende ervaring. Het is een geweldig cadeau voor iedereen die van puzzels, klokken of kunst houdt.

Bestel vandaag nog een romantische wandklok en geniet van het plezier en de schoonheid van deze geweldige houten puzzels!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 5 tot 7 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 56
Aantal stukken 231 ks
Montagetijd 5 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 298 mm
Hoogte 644 mm
Breedte 107 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie