Neem contact met ons op info@robotoys.eu
315 ks
Aantal stukken
6 h
Montagetijd
4 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - AK-47 Geweer ROKR LQ901

€ 41,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
5 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ben je op zoek naar realistisch en leuk speelgoed dat je creativiteit en vaardigheden uitdaagt? Houd je van vuurwapens en wil je een model bezitten van een van de meest iconische geweren uit de geschiedenis? Dan zul je dol zijn op het ROKR AK-47 LQ901 aanvalsgeweer!

Het ROKR AK-47 LQ901 aanvalsgeweer is een houten montagemodel waarmee je je eigen simulatie-aanvalsgeweer helemaal opnieuw kunt bouwen. Wordt geleverd met 315 stukken lindehout van hoge kwaliteit die lasergesneden zijn voor precisie en duurzaamheid. U zult genieten van het montageproces van het geweer, dat bestaat uit een kolf, een schakelaar voor de schietmodus, een verwijderbare clip en een rubberen kogelbeveiliging die in enkele of continue modus kan vuren. Het geweer heeft ook een realistische terugslagkracht die bijdraagt aan de spanning en opwinding bij het gebruik ervan.

Het ROKR AK-47 LQ901 aanvalsgeweer is niet alleen speelgoed, maar een meesterwerk van vakmanschap en design. Het combineert de klassieke stijl van de AK-47 met moderne houten montagetechnieken, wat resulteert in een uniek en opvallend wapen. U zult er trots op zijn uw geweer thuis of op kantoor tentoon te stellen, of te laten zien aan uw vrienden en familie. Het geweer is ook een geweldig cadeau voor iedereen die van vuurwapens, modellen of puzzels houdt.

Het ROKR AK-47 LQ901 aanvalsgeweer wordt geleverd met gedetailleerde instructies die u bij elke stap van de montage begeleiden. Er is ook een video-tutorial op het officiële YouTube-account die laat zien hoe je het geweer in elkaar zet. De montagetijd bedraagt ongeveer 6 uur, wat perfect is voor een weekendproject of regenachtige dagen. Voor de montage is geen lijm of gereedschap nodig, alleen handen en hersenen. De moeilijkheidsgraad is 4 van de 6 sterren, wat betekent dat het uitdagend maar niet onmogelijk is. Je zult plezier hebben en onderweg veel leren.

Het ROKR AK-47 LQ901 aanvalsgeweer is geschikt voor iedereen van 14 jaar en ouder. Het is een geweldige manier om logisch denken en mentale vaardigheden te oefenen, en om je geduld en concentratie te verbeteren. Het is ook een lonende en bevredigende ervaring die je een gevoel van voldoening en vreugde geeft.

Mis deze geweldige kans niet om een uniek AK-47 aanvalsgeweer te bezitten met een vleugje vakmanschap en geschiedenis! Bestel de jouwe vandaag nog en bereid je voor op urenlang plezier en avontuur met het ROKR AK-47 LQ901 aanvalsgeweer!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 6 tot 8 uur. De moeilijkheidsgraad is gevorderd en geschikt voor ervaren puzzelaars die op zoek zijn naar een grotere uitdaging.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 67
Aantal stukken 315 ks
Montagetijd 6 h
Moeilijkheidsgraad 4 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 720 mm
Hoogte 220 mm
Breedte 55 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!