Neem contact met ons op info@robotoys.eu
158 ks
Aantal stukken
2 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D puzzel - Belegeringskanon ROKR KW801

€ 24,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
21 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Op zoek naar een leuk en uitdagend doe-het-zelf-project dat je creativiteit en technische vaardigheden op de proef stelt? Wil je de spanning van middeleeuwse oorlogsvoering ervaren met realistische modellen die projectielen kunnen afschieten? Dan zul je Siege Cannon geweldig vinden, een houten 3D-puzzel waarmee je je eigen kanon kunt bouwen!

Siege Cannon is een 3D-puzzelset gebaseerd op de enorme kanonnen die duizenden jaren geleden op de oostelijke en westelijke slagvelden werden gebruikt. Je kunt hem samenstellen uit 158 voorgesneden houten onderdelen die je er eenvoudig uit kunt duwen en in elkaar passen. Het montageproces is leuk en de moeite waard en je kunt de duidelijke en gedetailleerde instructies volgen of de montagevideo op YouTube bekijken.

Het mooiste is dat het model daadwerkelijk kan schieten! Je kunt hem laden met een pingpongbal en de trekker overdrukken om op je doelwit te schieten. Het wielkanon heeft een tien-assige viervoudige constructie, waardoor hij op iedere ondergrond soepel beweegt. U kunt de opnamehoek aanpassen om nauwkeurig te richten.

Het belegeringskanon is niet alleen speelgoed, maar ook een kunstwerk. Het model is gemaakt van hoogwaardige linde uit de noordelijke koude zone, die sterk, duurzaam en mooi is. Het hout is zacht en uniform en vertoont een zijdeachtige glans en een gelaagde textuur. Het model heeft een sfeervolle en dichte vorm die het stoere en prachtige uiterlijk van belegeringswapens onthult.

Het belegeringskanon is het perfecte cadeau voor iedereen die van puzzels, geschiedenis of gevechten houdt. Het is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en heeft een moeilijkheidsgraad van drie sterren. Het duurt ongeveer twee uur om het model te voltooien en je zult een enorm gevoel van voldoening voelen als je het af hebt. Je kunt hem thuis of op kantoor tentoonstellen, of gebruiken voor een tafelgevecht met vrienden of familie.

Als je klaar bent om aan een spannend avontuur te beginnen waarbij je je eigen middeleeuwse belegeringswapens bouwt en afvuurt, bestel dan vandaag nog het belegeringskanon! Je zult geen spijt krijgen!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 2 tot 4 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 51
Aantal stukken 158 ks
Montagetijd 2 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 320 mm
Hoogte 210 mm
Breedte 130 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie