Neem contact met ons op info@robotoys.eu
275 ks
Aantal stukken
2 h
Montagetijd
4 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - Thompson ROKR LQB01

€ 47,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
14 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Op zoek naar een leuk en uitdagend doe-het-zelf-project om je innerlijke krijger los te laten? Wil je de spanning van het schieten ervaren vanuit een realistisch model van een machinegeweer met twee schietmodi? Als dat zo is, dan moet je het Thompson ROKR LQB01- machinepistool eens bekijken, de ultieme houten puzzelset voor wapenliefhebbers.

Met de Thompson ROKR LQB01 kunt u uw eigen machinepistoolmodel helemaal opnieuw bouwen. Je krijgt 275 stukken lindehout van hoge kwaliteit dat lasergesneden is voor precisie en duurzaamheid. Je krijgt ook elastiekjes, patronen en andere accessoires om je wapen compleet te maken.

Het montageproces is eenvoudig en plezierig, met duidelijke instructies en illustraties om u te begeleiden. Je leert over de mechanica en de geschiedenis van het machinepistool, evenals de principes van de voortstuwing van rubberen banden. De montagetijd bedraagt ongeveer 5 uur, waardoor het het perfecte weekendproject is voor jezelf of als cadeau voor een speciaal iemand.

Wanneer u uw model machinegeweer compleet heeft, zult u versteld staan van het realistische uiterlijk en de functionaliteit. Het heeft een intrekbare oplaadhandgreep, een ringvormige koelcilinder, een rond trommelmagazijn en een vuurmodusschakelaar. Je kunt kiezen tussen de cartridge-uitwerpmodus en de normale modus en met elastiekjes schieten op doelen tot op 10 meter afstand. Het pistool is veilig en milieuvriendelijk en de elastiekjes zijn herbruikbaar.

Dit model is meer dan alleen speelgoed: het is een meesterwerk van vakmanschap en techniek. Het is een geweldige manier om uw hand-oogcoördinatie, concentratie, creativiteit en probleemoplossende vaardigheden te verbeteren. Het is ook een prachtig displaystuk dat indruk zal maken op uw vrienden en familie.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 2 tot 4 uur. De moeilijkheidsgraad is gevorderd en geschikt voor ervaren puzzelaars die op zoek zijn naar een grotere uitdaging.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 74
Aantal stukken 275 ks
Montagetijd 2 h
Moeilijkheidsgraad 4 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 69.7 mm
Hoogte 17.8 mm
Breedte 13.6 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!