Neem contact met ons op info@robotoys.eu
275 ks
Aantal stukken
2.5 h
Montagetijd
2 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Pagode van vijf verdiepingen Rolife TGN02

Korting
4 %
Oorspronkelijk
€ 25,89
Alleen vandaag
€ 24,90 inclusief BTW
€ 20,75 exclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
25 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 3 mei
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 3 mei
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ben je gefascineerd door de eeuwenoude en elegante architectuur van Japan ? Wil je ervaren hoe leuk het is om je eigen miniatuurversie van de oudste toren van Japan te bouwen? Zo ja, dan zul je de Pagode met vijf verdiepingen leuk vinden!

Deze 3D houten puzzel is een prachtige replica van een pagode van vijf verdiepingen, een van de iconische gebouwen uit de Japanse cultuur. Het bestaat uit 275 stukken hoogwaardig hout dat lasergesneden en milieuvriendelijk is. Met behulp van de duidelijke Engelstalige handleiding zet je ze eenvoudig in elkaar, zonder lijm of gereedschap. De montagetijd bedraagt ongeveer 2,5 uur, perfect voor een ontspannend en nuttig doe-het-zelf-project.

Het eindproduct is een mooi en realistisch model van een pagode van vijf verdiepingen met afmetingen van 160x160x320 mm. Je kunt hem thuis of op kantoor tentoonstellen als unieke decoratie, of als verrassingscadeau geven aan je vrienden of familie die van de Japanse cultuur of architectuur houden.

De pagode van vijf verdiepingen is niet alleen leuk en creatief speelgoed, maar ook een betekenisvol educatief hulpmiddel. Het kan kinderen helpen hun praktische vaardigheden, ruimtelijk denken en cultureel bewustzijn te ontwikkelen. Het kan ook volwassenen inspireren om meer te leren over de geschiedenis en cultuur van Japan.

Als je op zoek bent naar een uitdagende en leuke 3D-puzzel die ook je kennis en waardering voor de Japanse architectuur kan verrijken, dan mag je dit geweldige product niet missen. Bestel de jouwe vandaag nog en begin met het bouwen van je eigen minipagode!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 2.5 tot 4.5 uur. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld en vereist geduld en concentratie.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 45
Aantal stukken 275 ks
Montagetijd 2.5 h
Moeilijkheidsgraad 2 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 160 mm
Hoogte 320 mm
Breedte 160 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie