Neem contact met ons op info@robotoys.eu
164 ks
Aantal stukken
3 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Verlichte Eiffeltoren Rolife TGL01

€ 36,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
20 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Bent u op zoek naar een uniek en creatief cadeau voor uw dierbaren? Wilt u charme en elegantie toevoegen aan uw huis? Als dat zo is, dan zul je dol zijn op de Verlichte Eiffeltoren , een minimodel van het iconische Parijse monument dat ook een lamp is met vier verlichtingsmodi.

Dit model is geïnspireerd op de wereldberoemde architectuur van de Eiffeltoren , die in 1889 werd gebouwd om de honderdste verjaardag van de Franse Revolutie te vieren. Dit model is een exacte replica van het originele meesterwerk met een delicaat en hol gesneden ontwerp. Het is gemaakt van MDF-plaat en lichtslingers en kan eenvoudig en zonder lijm in 3 uur worden gemonteerd. De gemonteerde afmeting is 220x213x530 mm, wat 638 keer kleiner is dan de daadwerkelijke toren.

De verlichte Eiffeltoren is meer dan alleen een subtiele artistieke decoratie. Het is ook een nachtlamp die voor sfeerverlichting kan zorgen via de poort Type C. Je kunt tussen vier verlichtingsmodi schakelen door de schakelaar op de basis aan te raken, die ook voorzien is van een creatief kaartontwerp van Parijs en het 3D-woord 'Paris'. De verlichtingsmodi zijn continu licht, vloeiend licht, ademlicht en knipperlicht, waardoor verschillende sferen en stemmingen voor uw kamer kunnen worden gecreëerd.

De verlichte Eiffeltoren is het perfecte cadeau voor iedereen die van Parijs , architectuur of doe-het-zelf-handwerk houdt. Het is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en kan een leuke en leerzame activiteit zijn voor ouders en kinderen. Het kan ook een luxueuze decoratie zijn die uw huis stijlvol en romantisch maakt, of een souvenir om in gedachten te houden.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 3 tot 5 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 73
Aantal stukken 164 ks
Montagetijd 3 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 220 mm
Hoogte 530 mm
Breedte 220 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!