Neem contact met ons op info@robotoys.eu
221 ks
Aantal stukken
4 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - Spelkast Orpheus ROKR AM601

€ 34,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
13 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Op zoek naar een leuke en creatieve manier om de tijd te doden? Houd je van muziek en robots? Dan zul je dol zijn op de ROKR Orpheus AM601, een unieke muziekdoosrobot.

De Orpheus muziekdoos is een houten modelbouwpakket dat 221 stukken voorgesneden hout, multiplex en andere materialen bevat. Je kunt hem in elkaar zetten volgens de gedetailleerde instructies, die duidelijke en begrijpelijke afbeeldingen en teksten bevatten. Het montageproces is uitdagend en leerzaam omdat het uw creatieve denkvermogen, kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden verbetert. Het duurt ongeveer 4 uur om te voltooien en de moeilijkheidsgraad is 3 van de 5 sterren.

Nadat de montage is voltooid, beschikt u over een mooie en functionele jukeboxrobot die muziek kan afspelen en kan bewegen. De robot heeft een veer op zijn rug die je kunt opwinden om muziek en versnellingen te activeren. De muziek is fris en warm en vult uw kamer met een rustgevende en ontspannen sfeer. De robot heeft bovendien een ventilatorblad bovenop, dat meedraait met de muziek, waardoor het model meer charme en dynamiek krijgt. De robot heeft een lichtschakelaar die je aan en uit kunt zetten om verschillende effecten te creëren.

De Orpheus-robot is gemaakt van hoogwaardige materialen en technologieën. Het hout is lindehout uit de hoge breedtegraad van de noordelijke koude zone, dat sterk, duurzaam, slijtvast, corrosiebestendig en niet gemakkelijk te kraken is. Het hout is zacht en uniform en vertoont een zijdeachtige glans en een gelaagde textuur. Het lasersnijproces is zeer nauwkeurig en stabiel, wat ervoor zorgt dat alle onderdelen volledig worden gemonteerd en gemonteerd en dat elke bajonet stevig op zijn plaats zit.

ROKR Orpheus AM601 is niet alleen een muziekdoos, maar ook een kunstwerk. Het heeft een gemengde steampunk- en retrostijl, wat het een unieke en aantrekkelijke uitstraling geeft. Het is geïnspireerd op het verhaal van Orpheus, de legendarische muzikant en dichter uit de Griekse mythologie, die met zijn muziek alle levende wezens wist te betoveren. De robotmuziekdoos is ontworpen als uw metgezel die uw vreugde en verdriet kan delen en u terug kan brengen naar de schoonheid van het verleden.

Deze muziekdoos is een geweldig displaywaardig cadeau. Het is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar die van muziek, robots of doe-het-zelf-projecten houdt. Het is de perfecte keuze voor verjaardagen, feestdagen, jubilea of een speciale gelegenheid.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 4 tot 6 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 82
Aantal stukken 221 ks
Montagetijd 4 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 150 mm
Hoogte 185 mm
Breedte 92 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!