Neem contact met ons op info@robotoys.eu
223 ks
Aantal stukken
4.5 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - Magische piano ROKR AMK81

€ 41,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
12 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Bent u op zoek naar een uniek en opvallend cadeau voor uzelf of uw dierbaren? Houd je van muziek en magie? Dan zul je betoverd worden door de Magic Piano , een houten modelbouwpakket waarmee je je eigen zelfspelende piano kunt bouwen met een transparante hoes en een boekenstandaard. Dit is niet zomaar speelgoed, maar een meesterwerk van kunst en techniek dat je zal verbazen met zijn ingewikkelde details en prachtige melodie.

De Magic Piano is een houten doe-het-zelf-model dat bestaat uit 223 stukken hoogwaardig lindehout, lasergesneden met precisie en duurzaamheid. Het montageproces is leuk en lonend omdat je een duidelijke en gedetailleerde stap-voor-stap handleiding volgt. Er is ook een video-tutorial op het officiële YouTube-account die laat zien hoe je het model bouwt.

Eenmaal in elkaar gezet, heb je een prachtig houten pianomodel dat de Canon-variaties kan spelen, een betoverende compositie die naar verluidt magische krachten heeft. De piano heeft zelfspelende toetsen die op en neer bewegen zonder handmatig indrukken, waardoor een realistisch en charmant effect ontstaat. Je kunt ook het interne mechanisme verkennen via de kristalachtige kap en de versnellingsbak bewonderen die zijn magische werking uitoefent.

Het pianomodel heeft ook verschillende retro en aantrekkelijke ontwerpen, zoals een kandelaar, muziekstandaard en boekenstandaard. De kandelaar voegt een vleugje elegantie en nostalgie toe aan de piano, terwijl de lessenaar bladmuziek bevat voor de Canon-variaties. De boekenbasis is een creatief en ingenieus ontwerp waardoor de piano lijkt te rusten op oude boeken die geheimen en wijsheid uit het verleden bevatten.

De ROKR Magic Piano AMK81 is meer dan alleen een houten model; het is een muzikaal wonder dat je verbeelding aanwakkert en je meeneemt naar een wereld waar muziek en magie met elkaar verweven zijn. Het is een perfect cadeau voor iedereen die van muziek, kunst of puzzels houdt, maar ook een geweldige huisdecoratie om indruk te maken op je gasten. Of je jezelf nu wilt uitdagen, je geest wilt ontspannen of wilt genieten van quality time met familie of vrienden, de ROKR Magic Piano AMK81 zal je een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 4.5 tot 6.5 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 70
Aantal stukken 223 ks
Montagetijd 4.5 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 170 mm
Hoogte 125 mm
Breedte 140 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 evaluatie