Neem contact met ons op info@robotoys.eu
199 ks
Aantal stukken
4 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - Postkoets ROKR AMKA1

€ 37,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
17 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ervaar de elegantie van het Europese reizen van de 17e eeuw met een postkoetsmodel . Dit klassieke houten modelbouwpakket is gemaakt van duurzaam multiplex en biedt een unieke mix van geschiedenis, vakmanschap en muziek.

Met 199 onderdelen om te bouwen is dit speelgoed de perfecte manier om je geest bezig te houden en je fijne motoriek te verbeteren. Het montageproces, dat naar schatting ongeveer 4 uur duurt, is een reis van ontdekking en succes.

Eenmaal gemonteerd meet de postkoets 218x112x146 mm , een compact formaat dat de ingewikkelde details van een klassiek Europees voertuig weergeeft. Het model heeft verhoogde treden voor een realistische instapervaring, een opbergdoos die open kan voor uw miniatuurreisschatten en symmetrische deuren die u uitnodigen om van uw denkbeeldige reis te genieten.

Een postkoets is niet alleen een statisch model. Het is een trekbaar voertuig dat tot 25 graden naar links of rechts kan worden gestuurd. Tijdens de beweging speelt hij het traditionele Engelse volkslied " Greensleeves ", een deuntje dat liefde en verlangen symboliseert.

De postkoets is vervaardigd met behulp van zeer nauwkeurige lasersnijtechnologie om ervoor te zorgen dat elk stuk perfect past. Het hout, afkomstig uit de hoge breedtegraden van de noordelijke koude zone, is sterk, duurzaam en bestand tegen slijtage en corrosie. De subtiele, uniforme nerf van het hout geeft het model een vleugje zijdeachtige glans, wat de retro uitstraling versterkt.

Of je nu een liefhebber bent die op zoek is naar je volgende project, een geschiedenisfanaat of een muziekliefhebber, het postkoetsmodel biedt een lonende en meeslepende ervaring. Het is meer dan een model; het is een reis terug in de tijd.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 4 tot 6 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 99
Aantal stukken 199 ks
Montagetijd 4 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 218 mm
Hoogte 146 mm
Breedte 112 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!