Neem contact met ons op info@robotoys.eu
62 ks
Aantal stukken
1.5 h
Montagetijd
2 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Viool Capriccio ROKR TG604K

€ 17,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
33 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een unieke en creatieve manier om je muzikale passie te uiten, dan wil je misschien Violin Capriccio proberen. Een houten doe-het-zelf-model waarmee je je eigen miniatuurviool kunt bouwen met realistische details en voortreffelijk vakmanschap.

Je kunt genieten van het plezier en de uitdaging van het in elkaar zetten van de stukken of het schilderen van het oppervlak. De Capriccio viool is een prachtige decoratie voor uw huis of kantoor. Het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het project te voltooien, inclusief gedetailleerde gebruiksaanwijzingen, een houten standaard en een touwtje.

De Capriccio-viool is een van de meest populaire producten uit de serie, waartoe ook andere instrumenten zoals piano, gitaar en drum behoren. Deze viool is het perfecte cadeau voor jou of je dierbaren die van muziek en kunst houden. Mis deze kans niet om je creativiteit de vrije loop te laten en te genieten van de voldoening van het maken van je eigen viool. Bestel vandaag nog een Capriccio-viool en bereid je voor op de magie van muziek en houtbewerking.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 1.5 tot 3.5 uur. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld en vereist geduld en concentratie.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 66
Aantal stukken 62 ks
Montagetijd 1.5 h
Moeilijkheidsgraad 2 / 5
Aanbevolen leeftijd 8
Lengte 145 mm
Hoogte 150 mm
Breedte 75 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!