Neem contact met ons op info@robotoys.eu
420 ks
Aantal stukken
7 h
Montagetijd
4 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - Chocoladefabriek ROKR LGA02

€ 59,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
14 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 26 april
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 26 april
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Op zoek naar een leuke en creatieve manier om de tijd te doden? Houd jij van chocolade en snoep? Vind je het leuk om achtbanen te bouwen en ermee te spelen? Als je op een van deze vragen ja hebt geantwoord, dan zul je Chocolate Factory geweldig vinden, een houten 3D-puzzelmodel dat het thema van een chocoladefabriek combineert met een achtbaan.

Met dit model kun je je eigen miniatuurchocoladefabriek bouwen met verschillende sporen, mechanismen en functies. Nadat je de 420 houten stukken in elkaar hebt gezet volgens het gedetailleerde instructieboek, kun je beginnen met het draaien van de hendel en het schuiven van de snoepachtige ballen over de rails. Je zult versteld staan van het push-pull hefmechanisme, dubbele schuine rails, ophangrail, acrylplaat, ballenopslag en meer. Het model beschikt ook over een steampunk-robottoren, een oude koperen bel, een toegangsdeur die open kan en een LED-bord dat de fabriek verlicht.

De Chocoladefabriek is niet alleen een leuke en uitdagende puzzel, maar ook een geweldig pronkstuk dat indruk zal maken op je vrienden en familie. Het model heeft een retro en elegant ontwerp met een donkergrijze houtverftechniek, bedrukking met metallic inkt en een acryl beschermhoes. Het model is gemaakt van hoogwaardig lindehout uit de noordelijke koude zone, dat sterk, duurzaam, slijtvast en corrosiebestendig is. Het model maakt ook gebruik van uiterst nauwkeurige lasersnijtechnologie, die ervoor zorgt dat alle onderdelen perfect passen en in elkaar passen.

De chocoladefabriek is het perfecte cadeau voor iedereen die van chocolade, snoep, achtbanen of 3D-puzzels houdt. Het is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en heeft een moeilijkheidsgraad van 4 van de 6 sterren. De montage duurt ongeveer 7 uur en het uiteindelijke formaat is 255x170x310 mm. De afmeting van het pakket is 317x233x68,5 mm en bevat alle houten onderdelen, LED-verlichting, instructies en ballen in de vorm van snoep.

Als je er klaar voor bent om de magie van de chocoladefabriek te ervaren, bestel dan vandaag nog de jouwe en beleef eindeloos plezier met het bouwen en spelen met deze geweldige set. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 7 tot 9 uur. De moeilijkheidsgraad is gevorderd en geschikt voor ervaren puzzelaars die op zoek zijn naar een grotere uitdaging.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 75
Aantal stukken 420 ks
Montagetijd 7 h
Moeilijkheidsgraad 4 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 107 mm
Hoogte 644 mm
Breedte 298 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie