Neem contact met ons op info@robotoys.eu
303 ks
Aantal stukken
5 h
Montagetijd
4 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - Klassieke printer ROKR LK602

€ 62,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
3 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Introductie van de houten mechanische 3D-puzzel - Klassieke ROKR LK602-printer: een uniek en innovatief model van een mechanische drukmachine die de magie van bewegende letters en zelfinktende stempels binnen handbereik brengt.

Dit ingewikkelde model bestaat uit 303 stukken hoogwaardig multiplex en printplaten en biedt een boeiende montage-ervaring met een moeilijkheidsgraad van 4 van de 6 sterren . Het is ideaal voor mensen van 14 jaar en ouder en met een montagetijd van ongeveer 5 uur is het een geweldige manier om een ontspannen middag door te brengen.

Opgevouwen meet de printer 215 x 145 x 270 mm , waardoor hij een compacte maar indrukwekkende aanvulling is op elk bureau of vitrine. De verpakkingsgrootte is 316*230*53 mm, dus gemakkelijk in te pakken als cadeau voor een speciaal persoon.

Een klassieke printer is meer dan alleen een model; het is een volledig functionele drukmachine waarmee u uw eigen doe-het-zelf-plakboek kunt maken. Met een verscheidenheid aan verplaatsbare letters en ontwerpen, kunt u ze naar eigen wens rangschikken en afdrukken om creatieve papieruitsparingen, plannen en takenlijsten te maken.

Het model beschikt over een verborgen inktkussentje, een honingraattaartlamp die de bediening aangeeft, een 45° gehoekt handvat voor eenvoudige bediening, en schattige kleine beertjes die doen alsof ze inkt gieten, inkt aanbrengen en gereedschap verplaatsen wanneer op het handvat wordt gedrukt. Er is zelfs een opberglade voor offsetpapier en een middeleeuwse astrolabiumklok om de charme nog verder te vergroten.

Een van de uitzonderlijke kenmerken van de printer is het zelfinktende mechanisme. Dit mechanisme is geïnspireerd op een zelfinktende stempel en zorgt keer op keer voor consistente en schone resultaten, waardoor er geen apart stempelkussen nodig is.

Het ROKR R&D-team selecteerde linde uit de hoge breedtegraad van de noordelijke koude zone vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en fijne, gelijkmatige korrel. Een zeer nauwkeurig, stabiel lasersnijproces zorgt ervoor dat alle onderdelen perfect passen en dat elke bajonet goed past.

De klassieke ROKR LK602-printer biedt naast een leuk en boeiend project ook educatieve voordelen. Het assembleren van kleine onderdelen vereist nauwkeurige hand-oogcoördinatie en objectmanipulatie, wat helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek.

Duidelijke en begrijpelijke stapsgewijze instructies zijn in het pakket inbegrepen en een gedetailleerde montagevideo is ook beschikbaar op het officiële YouTube-account.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 5 tot 7 uur. De moeilijkheidsgraad is gevorderd en geschikt voor ervaren puzzelaars die op zoek zijn naar een grotere uitdaging.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 90
Aantal stukken 303 ks
Montagetijd 5 h
Moeilijkheidsgraad 4 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 27 mm
Hoogte 215 mm
Breedte 145 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!