Neem contact met ons op info@robotoys.eu
216 ks
Aantal stukken
4 h
Montagetijd
1 / 5
Moeilijkheidsgraad

Boekenplankinzet - Magisch Huis Rolife TGB03

€ 39,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
11 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ben je een fan van magie en mysterie? Lees jij graag boeken die je meenemen naar een fantastische wereld? Dan zul je dol zijn op het Magic House , een uniek en creatief houten huis dat perfect op je plank past.

Boekenplankinzet - Magic House is een doe-het-zelfpakket waarmee je je eigen miniatuurmagische winkel kunt bouwen. Het wordt geleverd met 216 stukken hout, papier en metaal die eenvoudig in elkaar kunnen worden gezet met behulp van kleurenplaten en lasermarkering. U kunt genieten van het ontspannende en lonende proces van het creëren van uw eigen magische scène.

Deze bouwset is ontworpen met prachtige details en bevat veel elementen uit de magische wereld. In de winkel vind je een uil, een bezem, zwarte vogels en andere mysterieuze items. De deur heeft een baksteenontwerp en een groot bord met de tekst "Magic House". Het interieur is versierd met grijsgroene kleuren en een speciale lens die de illusie van diepte creëert.

Het magische huis heeft ook vier regelbare lichten en een aanraakschakelaar waarmee je de scène 's nachts kunt verlichten. Het warmgekleurde licht geeft de magische winkel een gezellige en charmante sfeer. Dankzij het dakontwerp kun je de scène ook vanuit verschillende hoeken bekijken.

Een boekenplankinzet is niet alleen een leuk en creatief doe-het-zelf-project, maar ook een prachtige decoratie voor je boekenplank. Hierdoor zien uw boeken er aantrekkelijker en aantrekkelijker uit en wordt uw fantasie elke keer dat u ze ziet aangewakkerd. Het is ook het perfecte cadeau voor boekenliefhebbers die kunst en magie waarderen.

Als je op zoek bent naar een manier om je boekenplank op te fleuren en je liefde voor magie uit te drukken, mis dan je kans niet om een Magic House-boekenkast te bemachtigen. Het is een uniek product dat u vreugde en voldoening zal schenken. Bestel de jouwe vandaag nog en betreed de magische wereld van het Magische Huis!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 4 tot 6 uur. De moeilijkheidsgraad is makkelijk, wat het perfect maakt voor beginners en casual bouwers van 3D-puzzels.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 58
Aantal stukken 216 ks
Montagetijd 4 h
Moeilijkheidsgraad 1 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 240 mm
Hoogte 180 mm
Breedte 110 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie