Neem contact met ons op info@robotoys.eu
246 ks
Aantal stukken
5 h
Montagetijd
4 / 5
Moeilijkheidsgraad

Boekenplankinzet - Sunshine Town Rolife TGB02

€ 37,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
12 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Wilt u een pittoreske stad bezoeken en genieten van de warme en vriendelijke sfeer? Wil je je boekenkast omtoveren tot een geweldig tafereel van een Europese stad met kleurrijke gebouwen? Dan zul je dol zijn op Rolife Sunshine Town 3D houten doe-het-zelf miniatuurhuishoek, een doe-het-zelfpakket waarmee je een prachtige 3D-miniatuurhuisboekhoek kunt bouwen met verbazingwekkende details. Rolife Sunshine Town 3D Houten DIY Miniatuur Boekenkast is niet alleen een kit, het is ook een meesterwerk van kunst en vakmanschap, dat de charme en schoonheid van Europa vertegenwoordigt. De houten onderdelen zijn nauwkeurig en eenvoudig te monteren, geen lijm of gereedschap nodig. Je kunt genieten van de uitdaging om deze prachtige boekenhoek te creëren en op een plank met LED-verlichting neer te zetten. Rolife Sunshine Town 3D houten doe-het-zelf miniatuur boekenkast TGB02 is een perfect cadeau voor iedereen die van Europa, boeken en doe-het-zelf houdt.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 5 tot 7 uur. De moeilijkheidsgraad is gevorderd en geschikt voor ervaren puzzelaars die op zoek zijn naar een grotere uitdaging.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 30
Aantal stukken 246 ks
Montagetijd 5 h
Moeilijkheidsgraad 4 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 242 mm
Hoogte 185 mm
Breedte 100 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 3x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
3 evaluatie