Neem contact met ons op info@robotoys.eu
196 ks
Aantal stukken
10 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Miniatuurhuis - Gezellige keuken Rolife DG159

€ 42,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
9 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Betreed de wereld van culinaire hoogstandjes met de Rolife DG159 Cosy Kitchen . Deze miniatuurkeukenset is ontworpen voor kinderen vanaf 14 jaar en is de perfecte mix van nostalgie en plezier, waardoor je de warmte van een thuiskeuken binnen handbereik hebt.

Deze set is gemaakt van hoogwaardig multiplex, papier en kunststof en bevat 196 onderdelen die kunnen worden samengevoegd tot een gedetailleerd keukentafereel. Met een bouwgrootte van 190 x 171 x 185 mm is dit het perfecte formaat voor beeldschermen of gaming.

De gezellige keuken DG159 is meer dan alleen een model, het is een weg terug naar het hart van het huis. De keuken is een plek van vreugde en warmte en is de plek waar gezinnen samenkomen om eten te delen en herinneringen op te doen. Van drukke ouders die koken tot de vreugde van een gezin dat geniet van een warme, heerlijke maaltijd: deze set legt de essentie vast.

De set is verdeeld in vier gedetailleerde delen: een entree, een kookgedeelte, een opslagruimte en een eethoek. Elke ruimte is zorgvuldig ontworpen, van het mini-keukengerei in het kookgedeelte tot de overzichtelijke kast en het uitstekende keukenwerkblad. Na het koken kunt u genieten van een heerlijke maaltijd aan een huiselijke eettafel versierd met een geruit tafelkleed. Ambient LED-licht voegt een vleugje gezelligheid toe, waardoor de scène tot leven komt.

Maar het plezier eindigt niet bij de montage. De gezellige keuken ondersteunt ook fantasiespel met poppen, zodat je je eigen verhalen en avonturen kunt bedenken. En als het spelen voorbij is, dient het als charmante woondecoratie met LED-licht.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 10 tot 12 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 89
Aantal stukken 196 ks
Montagetijd 10 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 185 mm
Hoogte 190 mm
Breedte 171 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!