Neem contact met ons op info@robotoys.eu
221 ks
Aantal stukken
16 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Miniatuurhuis - Sam's studiebibliotheek Rolife DG102

€ 38,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
17 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Houd je van boeken en bibliotheken? Droom jij van je eigen persoonlijke kantoor vol verhalen en geheimen? Dan zul je Sam's Study DG102 geweldig vinden, een miniatuurboekenkastenset waarmee je een prachtige scène van een gezellige en speelse boekwinkel kunt creëren.

Sam's Study DG102 is niet zomaar speelgoed, maar een kunstwerk. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout, papieruitsparingen en LED-verlichting die het een realistische en elegante uitstraling geven. Je zult genieten van het samenstellen van de 221 onderdelen van dit bouwpakket, wat je ongeveer 16 uur plezier en creativiteit zal kosten. Het gevouwen formaat is 185x225x190 mm, perfect voor weergave op uw bureau of plank.

Sam's Study DG102 is meer dan alleen een boekenkast, het is een verhaal. Elk detail van dit bouwpakket vertelt iets over Sam, de eigenaar van de boekwinkel. Je kunt zijn persoonlijkheid, zijn hobby's, zijn herinneringen en zijn geheimen ontdekken via boeken, foto's, planten, een bank en een kroonluchter. Je kunt ook je eigen verhalen en avonturen bedenken met Sam en zijn boeken. Sam's Study DG102 is een set die tot je verbeelding en nieuwsgierigheid zal leiden.

Als je op zoek bent naar een uniek en mooi cadeau voor jezelf of iemand uit je omgeving, dan is Sam's Study DG102 een ideale keuze. Het is geschikt voor iedereen die van boeken, bibliotheken, miniaturen of doe-het-zelf-projecten houdt. Het is ook een geweldige manier om je geest te ontspannen en te genieten van een geweldige montage-ervaring. Bestel Sam's Study DG102 vandaag nog en bereid je voor op het betreden van de magische wereld van boeken en verhalen.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 16 tot 18 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 86
Aantal stukken 221 ks
Montagetijd 16 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 225 mm
Hoogte 190 mm
Breedte 185 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie