Neem contact met ons op info@robotoys.eu
336 ks
Aantal stukken
4.5 h
Montagetijd
4 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - Romantische carrousel ROKR AMK62

€ 37,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
15 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een uniek en romantisch cadeau voor jezelf of een speciaal iemand, zoek dan niet verder. De romantische carrousel is een mechanische speeldoos die je zelf kunt bouwen uit 336 houten onderdelen. Het is een realistische carrouselreplica met prachtige details en kleurrijke paarden. Wanneer je de veer aan de onderkant opwindt, draait de carrousel en speelt het deuntje "Carousel Waltz" terwijl de paarden op en neer bewegen. Het is een magisch en betoverend tafereel dat vreugde en geluk zal brengen aan iedereen die het ziet.

De romantische carrousel is niet alleen een muziekdoos, maar ook een uitdagend en lonend zelfhulpproject. Het samenstellen duurt ongeveer 4,5 uur volgens de duidelijke en gedetailleerde instructies. Je hebt geen lijm of gereedschap nodig omdat de houten delen voorgesneden zijn en perfect in elkaar passen. Je zult genieten van het proces van het bouwen van je eigen carrousel en leren over het mechanisme en de structuur van deze klassieke pretparkattractie. Je traint ook je hersenen en verbetert je logisch denken en fijne motoriek.

De romantische draaimolen is gemaakt van hoogwaardig lindehout, dat sterk, duurzaam en ecologisch is. Het hout is zacht en uniform en vertoont een zijdeachtige glans en een gelaagde textuur. De houten stukken worden gesneden met een uiterst nauwkeurige laser, wat zorgt voor een soepele en nauwkeurige pasvorm. De carrousel is versierd met romantische elementen zoals bloemen, harten, sterren. De paarden zijn subtiel gesneden en beschilderd, elk met een andere vorm en uitdrukking. De draaimolen is elegant en sierlijk en vertegenwoordigt het streven naar ware liefde en geluk.

De romantische carrousel is het perfecte cadeau voor iedereen die van romantiek en ambacht houdt. Het is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en kan worden genoten door stellen, gezinnen of vrienden. Het is een geweldige manier om samen quality time door te brengen en een blijvende herinnering te creëren. Het is ook een mooie en charmante woondecoratie die een vleugje eigenzinnigheid en elegantie aan elke kamer zal toevoegen. Het is een kunstwerk waar u trots op kunt zijn en kunt laten zien aan uw gasten.

ROKR De romantische carrousel AMK62 is meer dan alleen een muziekdoos. Het is een symbool van liefde, geluk en creativiteit. Het is een droom die uitkomt voor iedereen die van draaimolens en muziek houdt.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 4.5 tot 6.5 uur. De moeilijkheidsgraad is gevorderd en geschikt voor ervaren puzzelaars die op zoek zijn naar een grotere uitdaging.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 77
Aantal stukken 336 ks
Montagetijd 4.5 h
Moeilijkheidsgraad 4 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 170 mm
Hoogte 235 mm
Breedte 170 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie