Neem contact met ons op info@robotoys.eu
156 ks
Aantal stukken
2 h
Montagetijd
1 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Accordeon Rolife TG410

€ 14,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
21 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Op zoek naar een uniek en creatief cadeau voor jezelf of iemand die van muziek houdt? Wil je de magie van de accordeon ervaren zonder een fortuin uit te geven? Dan zul je de TG410 accordeon geweldig vinden, een minimodel van een echte accordeon die je kunt bouwen en bespelen!

De accordeon is gemaakt van hoogwaardig hout en beschikt over 156 onderdelen die eenvoudig in 2 uur in elkaar te zetten zijn. Het montageproces is leuk en lonend terwijl je leert hoe de accordeon werkt en het ingewikkelde ontwerp ervan waardeert. Het voltooide model heeft uitstekende frets, gesimuleerde balgen en knoppen die verschillende tonen kunnen produceren als je lichtjes aan de mondharmonica trekt. Je kunt je favoriete deuntjes spelen of gewoon genieten van het geluid van dit mini-instrument.

Een accordeon is niet alleen een muzikaal speeltje, maar ook een delicate decoratie op je tafel. Het voegt een vleugje elegantie en nostalgie toe aan uw huis of kantoor. Je kunt hem ook in een glazen kast of houten kist tentoonstellen om hem tegen stof en vocht te beschermen. Het is een perfect cadeau voor muziekliefhebbers, vooral voor degenen die van klassieke of volksmuziek houden. Het zal hen herinneren aan de prachtige melodieën en verhalen die de mondharmonica kan vertellen.

De accordeon wordt geleverd met gedetailleerde montage-instructies en al het gereedschap dat je nodig hebt om het model te voltooien. Het is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Het is een geweldige manier om wat quality time door te brengen met familie of vrienden, of om op eigen houtje te ontspannen en tot rust te komen. Het zal vreugde en voldoening brengen, evenals een gevoel van prestatie.

Bestel vandaag nog uw accordeon en maak u klaar om te genieten van de magie van deze mini-accordeon! Het realistische uiterlijk en geluid zullen je verbazen en je zult veel plezier beleven aan het bouwen en spelen ervan. Een accordeon is meer dan alleen een model, het is een kunstwerk waar je een leven lang van kunt genieten!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 2 tot 4 uur. De moeilijkheidsgraad is makkelijk, wat het perfect maakt voor beginners en casual bouwers van 3D-puzzels.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 41
Aantal stukken 156 ks
Montagetijd 2 h
Moeilijkheidsgraad 1 / 5
Aanbevolen leeftijd 8
Lengte 170 mm
Hoogte 75 mm
Breedte 95 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!