Neem contact met ons op info@robotoys.eu
194 ks
Aantal stukken
3 h
Montagetijd
1 / 5
Moeilijkheidsgraad

Boekenplankinzet - Bookstore Rolife TGB07

€ 39,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
8 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Houd je van boeken en mysteries? Wilt u charme en elegantie toevoegen aan uw plank? Als dat zo is, dan zult u de TGB07 Bookstore geweldig vinden, een miniatuurboekdiorama dat is geïnspireerd op het beroemde Franse monument "Shakespeare and Company".

Bookstore TGB07 is een doe-het-zelfpakket waarmee je in 3-4 uur je eigen boekenhoek kunt bouwen. Het is gemaakt van hoogwaardig multiplex, MDF-plaat en papier en heeft 194 onderdelen die eenvoudig in elkaar kunnen worden gezet. Je hebt geen lijm of verf nodig, volg gewoon de instructies en gebruik de meegeleverde stickers en accessoires.

De TGB07-boekwinkel is niet zomaar een boekenhoek, het is een replica van een klassieke boekwinkel met een lange geschiedenis en een geheim. De boekwinkel bevindt zich aan de straat in Frankrijk en heeft een oude bank in Europese stijl, een meerlaagse boekenplank, een retrokleurig dak, een klassiek raamontwerp, een opbergkast met prachtige voorwerpen en een hol raam in Europese stijl . De boekwinkel is ook een plek waar veel beroemde schrijvers literaire salons organiseerden en sommigen woonden hier zelfs. Maar het meest verbazingwekkende is dat de eigenaar van de boekwinkel een geheim heeft dat hij aan niemand heeft verteld. Op een avond trof hij verschillende mensen op de bank aan die over hun schrijven praatten, en het leken beroemde schrijvers uit de vorige eeuw te zijn. Was het een echte ontmoeting of slechts een hallucinatie?

De TGB07 boekenkast heeft een aanraaklampje en een verborgen batterijvak aan de onderkant. Het aanraaklicht zorgt voor een warme en gezellige sfeer, en de verborgen accubak maakt de kabel onzichtbaar en eenvoudig aan te sluiten. De TGB07-boekwinkel is het perfecte cadeau voor boekenliefhebbers, doe-het-zelvers en mysteriefans. Het is een geweldige manier om boeken uit elkaar te halen en een plank te versieren, je praktische vaardigheden te verbeteren en te genieten van een magisch avontuur.

Bestel vandaag nog de TGB07 Bookstore en bereid je voor op een wereld vol boeken en verwondering!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 3 tot 5 uur. De moeilijkheidsgraad is makkelijk, wat het perfect maakt voor beginners en casual bouwers van 3D-puzzels.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 76
Aantal stukken 194 ks
Montagetijd 3 h
Moeilijkheidsgraad 1 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 220 mm
Hoogte 220 mm
Breedte 115 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!