Neem contact met ons op info@robotoys.eu
176 ks
Aantal stukken
5 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Boekenplankinzet - Vakantietuinhuis Rolife TGB06

€ 46,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
8 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 3 mei
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 3 mei
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Houd je van boeken en bloemen? Droom je van een geheime tuin waar je kunt ontsnappen aan de wereld en kunt genieten van quality time met jezelf? Dan zult u dol zijn op het TGB06 Holiday Garden House , een geweldig doe-het-zelfpakket waarmee u uw eigen miniatuurtuinhuis kunt bouwen.

Boekenhoek van het tuinhuis TGB06 is een boekenhoek met prachtig tuindecor. Het huis is ingericht met Franse elegantie gecombineerd met rustieke charme, met sprankelende glas-in-loodramen, een gebogen trap, zij-openende ramen, aanraakgevoelige nachtverlichting en prachtige blauwe regen. Je kunt je voorstellen dat je in deze gezellige en romantische ruimte woont, omringd door de geur en kleuren van bloemen.

Een tuinhuis is niet alleen een prachtige decoratie voor uw huis, maar ook een leuk en waardevol project om te bouwen. Het bouwpakket bevat alles wat je nodig hebt om het huis te bouwen, inclusief multiplex, papier, plastic, lijm, pincet en gedetailleerde gebruiksaanwijzingen. Het pakket is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en duurt ongeveer 5 uur. De afmeting van het geheel is 203x110x241 mm en de set bevat 176 onderdelen.

Een boekenhoek is het perfecte cadeau voor u of uw dierbaren die boeken, bloemen en handwerk waarderen. Je kunt het op een plank, tafel of ergens anders plaatsen waar je charme en schoonheid wilt toevoegen. Je kunt hem ook gebruiken als boekensteun om boeken van elkaar te scheiden. De boekenhoek van het tuinhuis geeft je het gevoel dat je een klein stukje paradijs in huis hebt.

Bestel vandaag nog uw huis en geniet van de magie van het creëren van uw eigen miniatuurtuinhuis. U zult versteld staan van de kwaliteit en details van deze kit en u zult genieten van het resultaat van uw werk. Een tuinhuis is meer dan alleen een product, het is een beleving waar u plezier en voldoening van krijgt. Mis deze kans niet om deze geweldige boekenkast te bezitten en bestel hem nu!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 5 tot 7 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 78
Aantal stukken 176 ks
Montagetijd 5 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 203 mm
Hoogte 241 mm
Breedte 110 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie