Neem contact met ons op info@robotoys.eu
136 ks
Aantal stukken
10 h
Montagetijd
2 / 5
Moeilijkheidsgraad

Miniatuurhuis - Alice's theewinkel Rolife DG156

€ 39,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
17 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 26 april
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 26 april
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ben jij een fan van Alice in Wonderland ? Wil je de magie en het wonder van dit klassieke verhaal ervaren? Dan zul je dol zijn op dit miniatuurhuis van Alice's Tea Shop. Dit is een doe-het-zelfpakket waarmee je je eigen theewinkel kunt bouwen, geïnspireerd op het boek. Hier vind je alle materialen en instructies die je nodig hebt om een mooie en gedetailleerde scène te creëren.

Dit miniatuurhuis heeft een houten structuur, papieruitsparingen, LED-verlichting en vele andere accessoires. Je kunt het in ongeveer 10 uur in elkaar zetten en genieten van het proces van het creëren van je eigen meesterwerk. Het samengestelde formaat is 200x140x220 mm en bestaat uit 136 stuks. U zult versteld staan van het realisme en de details van dit model.

In deze theewinkel zie je een schattig klein konijntje dat een instrument bespeelt, een gigantisch zakhorloge dat in de etalage zwaait, prachtige theepotten en snacks op tafel, en nog veel meer grappige dingen. Waan jezelf als Alice en neem deel aan een eindeloos theekransje in een sprookjeswereld. Het is het perfecte cadeau voor jezelf of voor iemand die van Alice in Wonderland houdt. Het is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar.

Mis deze kans niet om dit miniatuurhuis mee naar huis te nemen. Het zal een prachtige aanvulling zijn op uw collectie en een bron van vreugde en creativiteit. Bestel de jouwe vandaag nog en bereid je voor op een avontuur in Wonderland!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 10 tot 12 uur. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld en vereist geduld en concentratie.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 61
Aantal stukken 136 ks
Montagetijd 10 h
Moeilijkheidsgraad 2 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 200 mm
Hoogte 220 mm
Breedte 138 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 evaluatie