Neem contact met ons op info@robotoys.eu
184 ks
Aantal stukken
24 h
Montagetijd
4 / 5
Moeilijkheidsgraad

Miniatuurhuis - Bloemensnoepjes en thee Rolife DG146

€ 40,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
8 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ontsnap aan het gewone en dompel jezelf onder in het buitengewone met onze DG146 Bloemensnoepjes en Theeën. Dit is niet zomaar een model; het is een miniatuur toevluchtsoord aan zee dat de charme van een dessertwinkel aan het strand bij u thuis brengt.

Dit model is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout, papier en metaal en is bedoeld voor personen vanaf 14 jaar . Met 184 onderdelen om te bouwen belooft het een boeiende en lonende doe-het-zelf-ervaring die ongeveer 24 uur duurt.

In gemonteerde toestand meet het model 220x149x170 mm , waardoor het een compacte maar gedetailleerde toevoeging is aan elke kamer. Een fris, op macaron geïnspireerd kleurenschema versterkt de visuele aantrekkingskracht, waardoor het een opvallend stuk is dat zeker de aandacht zal trekken.

Het model heeft een transparant raam dat zicht biedt op het gezellige interieur, compleet met een prima koffiezetapparaat, zelfgemaakte appeltaart en diverse andere desserts. Buiten nodigt een buitentafel u uit om u voor te stellen dat u thee drinkt en geniet van snoepjes terwijl de zeebries voorbij waait.

Wat de charme nog verder vergroot, is een hond die op een gebloemde stoel zit, een bewijs van de aandacht van het model voor detail. Levendige bloemen en creatieve decoratie met poppenfiguren versterken het realisme nog meer, waardoor Flowery Sweets & Teas DG146 meer is dan alleen een model: het is een miniatuurwereld die wacht om ontdekt te worden.

Dus waarom wachten? Duik in het doe-het-zelf-plezier en laat DG146 Flower Sweets and Teas je meenemen naar een ontspannende middag aan zee.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 24 tot 26 uur. De moeilijkheidsgraad is gevorderd en geschikt voor ervaren puzzelaars die op zoek zijn naar een grotere uitdaging.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 92
Aantal stukken 184 ks
Montagetijd 24 h
Moeilijkheidsgraad 4 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 220 mm
Hoogte 170 mm
Breedte 149 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!