Neem contact met ons op info@robotoys.eu
148 ks
Aantal stukken
10 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Miniatuur Huis - Heksenwinkel Kiki Rolife DG155

€ 38,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
13 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Wil je de wonderen van magie en fantasie ontdekken? Wil je met je eigen handen je eigen charmante magische winkel bouwen? Dan zul je dol zijn op Kiki's Witch's Shop Miniature House Kit, een houten doe-het-zelfkit waarmee je een fascinerende miniatuurmagische winkel met ingewikkelde details kunt bouwen. De miniatuurhuisset is niet alleen een bouwpakket, het is ook een avontuur voor iedereen die van magie en fantasie houdt. De houten onderdelen zijn zacht en eenvoudig te monteren, geen lijm of gereedschap nodig. Je kunt genieten van de spanning van het maken van dit geweldige miniatuurhuis en de geheimen ervan ontdekken met realistische meubels, accessoires en magische voorwerpen. De miniatuurhuisset is het perfecte cadeau voor iedereen die van magie en miniatuurhuisjes houdt.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 10 tot 12 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 31
Aantal stukken 148 ks
Montagetijd 10 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 133 mm
Hoogte 175 mm
Breedte 215 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 evaluatie