Neem contact met ons op info@robotoys.eu
203 ks
Aantal stukken
24 h
Montagetijd
2 / 5
Moeilijkheidsgraad

Miniatuurhuis - Café in Simon Rolife DG109

€ 39,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
11 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 26 april
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 26 april
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Šimon's Cafe is een miniatuurpoppenhuisset waarmee je je eigen charmante en elegante café kunt creëren. Je kunt genieten van het plezier en de uitdaging van het in elkaar zetten van houten stukken, het lijmen van uitgesneden papier en het toevoegen van LED-verlichting.

Šimon's café is een gedetailleerd en realistisch model met onder meer een stijlvolle vitrine, diverse koffiemachines en kopjes, een kassa, een menukaart en vele andere accessoires. Je kunt de winkel ook personaliseren met je eigen stickers, foto's of tekeningen. Het is een geweldige manier om te ontspannen en uw creativiteit te uiten. Het is ook een geweldig cadeau voor je vrienden of familie die van koffie en miniaturen houden.

Het wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om het project te voltooien, inclusief een stapsgewijze handleiding. Šimon's café is een van de meest populaire producten in hun Dollhouse-serie, waartoe ook andere winkels behoren, zoals een bloemenwinkel, een boekwinkel en een banketbakkerij. Mis deze kans niet om je eigen café te maken en te genieten van de geur van het leven. Bestel Kaviareň u Šimon vandaag nog en maak je klaar voor plezier met miniaturen.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 24 tot 26 uur. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld en vereist geduld en concentratie.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 64
Aantal stukken 203 ks
Montagetijd 24 h
Moeilijkheidsgraad 2 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 226 mm
Hoogte 190 mm
Breedte 194 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie