Neem contact met ons op info@robotoys.eu
581 ks
Aantal stukken
3 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Boeket bloemen ROWOOD TW01H

€ 42,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
38 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ervaar het plezier van het bloemschikken met een houten boeket. Met dit doe-het-zelf-boeketpakket kunt u een uniek, nooit vervagend boeket ontwerpen dat een vleugje elegantie aan elke ruimte zal toevoegen.

De set bevat 581 onderdelen en bevat vier hoofdbloemen: zonnebloem , lila , roze roos en rode camelia , samen met opvulbloemen, waaronder eucalyptus, groene bessen en groene stengels. Elke bloem is zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardig lindehout, geselecteerd vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en prachtige patroon.

Verstelbare stelen en flexibele bloemen zorgen ervoor dat u een harmonieus arrangement kunt creëren dat bij uw stijl past. Bij de set zit ook tweekleurig inpakpapier, waarmee je een geweldig boeket kunt samenstellen.

De montage is eenvoudig, met een gemiddelde doorlooptijd van circa 3 uur , waardoor het geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar . De verpakkingsmaat is 307x227x68 mm en de montagemaat is 260x150x400 mm.

Het ROWOOD TW01H houten bloemenboeket is meer dan alleen een doe-het-zelf-project. Het is een kans om jezelf uit te drukken via de taal van bloemen. Elk handgemaakt boeket wordt een waardevol geschenk dat een geliefde van harte zal zegenen.

Een houten bloemenboeket, met precisie en zorg gemaakt, is het bewijs van de schoonheid van de natuur en de kunst van het bloemschikken. Ervaar het kalmerende effect van bloemschikken, zoals geciteerd in de Journal of Physiological Anthropology, en haal vandaag nog de betoverende charme van een houten boeket in huis.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 3 tot 5 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 100
Aantal stukken 581 ks
Montagetijd 3 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 8
Lengte 130 mm
Hoogte 440 mm
Breedte 260 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!