Neem contact met ons op info@robotoys.eu
154 ks
Aantal stukken
0.3 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Lila ROWOOD TW021

€ 12,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
10 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Omarm de betoverende charme van het houten model dat de eerste liefde en vrede symboliseert. Dit paarse model met zijn lichtpaarse bloemen die in de lente bloeien, zal een vleugje natuurlijke elegantie in uw omgeving blazen.

Dit houten DIY-bloemmodel wordt geleverd met 154 voorgeschilderde onderdelen om u montagetijd te besparen. Het model is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar en kan eenvoudig in 30 minuten in elkaar worden gezet, zonder lijm. Dit maakt het een perfecte activiteit voor zowel beginners als jonge kinderen.

Door de flexibele steel en het roterende bloemdesign creëer je een uniek bloemstuk. Of je hem nu alleen in de meegeleverde ecologische kraftbloempot wilt neerzetten of hem wilt combineren met andere bloemen uit de serie om een prachtig boeket te creëren, het Lilac-model biedt eindeloze mogelijkheden.

Het houten lila model is echter meer dan alleen een decoratief stuk. Uitzoeken hoe verschillende onderdelen in elkaar passen bevordert de cognitieve oefening en vergroot de aandacht voor detail. Bovendien zullen de levendige kleuren van de houten bloem een nooit vervagende elegantie in uw ruimte brengen, waardoor het een waardevolle toevoeging aan uw huis wordt.

Het lila model is gemaakt van duurzaam lindehout uit de hoge breedtegraad van de noordelijke koude zone. Het hout is zacht en gelijkmatig, heeft een zijdeachtige glans, is bestand tegen slijtage, corrosie en barst niet gemakkelijk.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 0.3 tot 2.3 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 103
Aantal stukken 154 ks
Montagetijd 0.3 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 8
Lengte 70 mm
Hoogte 255 mm
Breedte 75 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!