Neem contact met ons op info@robotoys.eu
113 ks
Aantal stukken
0.3 h
Montagetijd
2 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Rode camelia ROWOOD TW031

€ 12,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
30 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Dompel jezelf onder in de wereld van de bloemsierkunst met Red Camellia . Dit handgemaakte houten model is meer dan alleen een doe-het-zelf-project; het is een reis naar het hart van de schoonheid van de natuur. Met 113 onderdelen om te bouwen is deze kit perfect voor iedereen vanaf 8 jaar en kan in ongeveer 30 minuten worden voltooid.

Rode camelia, bekend om zijn schitterende tint, symboliseert liefde, passie en diep verlangen. Het is een uitstekende uitdrukking van genegenheid en toewijding, waardoor het een ideaal cadeau is voor romantische gelegenheden of gebaren van oprechte emotie. De elegante en boeiende rode cameliabloemen vertegenwoordigen ook schoonheid en bewondering en voegen een vleugje verfijning en charme toe aan elke omgeving.

Dankzij het flexibele bloem- en stengelontwerp kunt u een uniek bloemstuk creëren. Zet je creatie tentoon in de meegeleverde milieuvriendelijke Kraft-plantenbak of combineer hem met andere bloemen uit de serie om een prachtig boeket te creëren.

De set bevat voorgekleurde houten stukken die je tijd besparen bij het in elkaar zetten, en decoratieve kaarten waarop je een oprechte boodschap voor je geliefde kunt schrijven. Ontdek de schattigheid van de kleine tuin hieronder met de minibloemen die in het pakket zitten.

Camellia Red is niet zomaar een model; het is een kostbaar geschenk dat de taal van bloemen spreekt. Het is een artistieke woondecoratie die een nooit vervagende elegantie in uw ruimte brengt. Het bouwen van een model stimuleert cognitieve oefeningen en vergroot de aandacht voor detail, waardoor het een leuke en leerzame activiteit wordt.

Alle onderdelen zijn vervaardigd met behulp van zeer nauwkeurige steady-state lasersnijtechnologie en passen perfect, waardoor een soepele en plezierige bouwervaring wordt gegarandeerd. Het model is gemaakt van duurzaam lindehout uit de hoge breedtegraad van de noordelijke koude zone, bekend om zijn sterkte, fijne en gelijkmatige nerf en weerstand tegen slijtage en corrosie.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 0.3 tot 2.3 uur. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld en vereist geduld en concentratie.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 102
Aantal stukken 113 ks
Montagetijd 0.3 h
Moeilijkheidsgraad 2 / 5
Aanbevolen leeftijd 8
Lengte 65 mm
Hoogte 205 mm
Breedte 115 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!