Neem contact met ons op info@robotoys.eu
106 ks
Aantal stukken
0.3 h
Montagetijd
2 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Rode roos ROWOOD TW042

€ 12,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
20 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Dompel jezelf onder in de wereld van houten ambachten met Red Rose . Dit prachtige model gemaakt van breed lindehout is een bewijs van liefde, passie en romantiek. Met 106 voorgelakte onderdelen kunt u dit boeiende model in slechts 30 minuten in elkaar zetten.

Dit model is een symbool van diepe genegenheid en verlangen. De levendige tint en het realistische ontwerp maken het het perfecte cadeau om oprechte emoties te uiten. Of het nu gaat om een enkele rode roos of een boeket, dit model zorgt voor veel liefde en bewondering.

De rode roos wordt geleverd met een kraft-planter waarmee je hem in al zijn glorie kunt tentoonstellen. Maar dit is niet alles. Je kunt hem ook combineren met andere bloemen uit de serie om een prachtig boeket te creëren. Het roterende bloemdesign en de flexibele steel maken het eenvoudig om uw unieke bloemstuk te creëren.

Maar Red Rose is meer dan alleen een model of een ervaring; het is een kunstwerk. De houten bloem met zijn heldere kleuren brengt een nooit vervagende elegantie in uw ruimte. Het is de perfecte woondecoratie voor degenen die de schoonheid van de natuur en de charme van houten ambachten waarderen.

Uitzoeken hoe verschillende onderdelen in elkaar passen bevordert de cognitieve oefening en vergroot de aandacht voor detail. Daarnaast is het geschikt voor beginners en kleine kinderen vanaf 8 jaar .

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 0.3 tot 2.3 uur. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld en vereist geduld en concentratie.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 101
Aantal stukken 106 ks
Montagetijd 0.3 h
Moeilijkheidsgraad 2 / 5
Aanbevolen leeftijd 8
Lengte 65 mm
Hoogte 210 mm
Breedte 85 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!