Neem contact met ons op info@robotoys.eu
174 ks
Aantal stukken
3.5 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - Carnaval bij zonsondergang Rolife AMT01

€ 49,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
10 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 26 april
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 26 april
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Houd je van speeldozen en circussen? Dan zul je dol zijn op Sunset Carnival , een unieke en creatieve muziekdoos die een tv-vormig frame gebruikt om je een nieuwe ervaring te bezorgen. Deze muziekdoos is niet alleen een prachtige woondecoratie, maar ook een nachtlampje en een leuk doe-het-zelf-project.

Het zonsondergangcarnaval is gemaakt van hoogwaardig multiplex, papier en plastic. Eenvoudig te monteren met volledige inzet en duidelijke instructies. Je kunt het in ongeveer 3,5 uur voltooien en genieten van het gevoel van voldoening. Het opgevouwen formaat is 177x142x414mm, wat geschikt is voor elke tafel of plank.

Het Sunset Carnival bestaat uit een ronddraaiend circus met een beer in een rad, een achtbaanschaduw, verschillende gondeltaferelen en details van kunstleer. Het bovenlicht en de achtergrondverlichting creëren een zonsondergangsfeer, waardoor u zich in een groot circus waant. De muziekdoos speelt twee klassieke liedjes: Minuet G van Anna Magdalena-Bach en Minuet G major van Beethoven. Met de linker- en rechterknop op de tv bedien je de verlichting en muziek.

Carnival at Sunset is het perfecte cadeau voor iedereen die van jukeboxen en circussen houdt. Het is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar. Het zal je elke keer dat je het speelt een zoete en vreugdevolle droom bezorgen.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 3.5 tot 5.5 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 79
Aantal stukken 174 ks
Montagetijd 3.5 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 142 mm
Hoogte 414 mm
Breedte 177 mm

Beoordelingen

4.5 z 5
5 1x
4 1x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie