Neem contact met ons op info@robotoys.eu
210 ks
Aantal stukken
4.5 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - Victoriaanse lantaarn ROKR AMK61

€ 43,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
14 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ben je op zoek naar een uniek en creatief cadeau voor iemand van wie je houdt? Houd je ervan om 3D-puzzels te maken en naar rustgevende muziek te luisteren? Dan zul je dol zijn op de AMK61 Victoriaanse lantaarn , een muzieklantaarn die een 3D-puzzel en een muziekdoos combineert.

Victoriaanse lantaarn ROKR AMK61 is een 3D-puzzel die bestaat uit 210 houten stukken die je volgens gedetailleerde instructies in elkaar kunt zetten. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig lindehout, dat duurzaam, slijtvast en corrosiebestendig is. De puzzel heeft een Victoriaans paviljoenontwerp met een verborgen ringendoosje, een lasergesneden quote en een opwindsleutel. De puzzel heeft ook een LED-lampje in de acrylkap dat een warmwitte gloed afgeeft, wat symbool staat voor warmte en zorgzaamheid.

Als je de puzzel klaar hebt, kun je de sleutel opwinden en genieten van de prachtige melodie van " You Light Up My Life ".

De muziekdoos draait ook en toont elegante Victoriaanse architectuur. De lamp heeft een stevig handvat, waardoor je hem kunt dragen of ophangen waar je maar wilt. De lantaarn is de perfecte decoratie voor uw huis, kantoor of elke andere plek waar u charme en romantiek wilt toevoegen.

De Victoriaanse lamp is niet alleen een muzikale lamp, maar ook een puzzel die je logisch denken en fijne mentale vaardigheden zal uitdagen. De puzzel heeft een moeilijkheidsgraad van vier van de zes sterren en het duurt ongeveer 4,5 uur om deze te voltooien. De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en kan een leuke en leerzame activiteit zijn voor het hele gezin.

Een Victoriaanse lamp is een geweldig cadeau voor iedereen die van 3D-puzzels, speldozen of vintage lantaarns houdt. Het is een geschenk dat uw liefde en waardering uitdrukt en een blijvende indruk achterlaat op de ontvanger. De lantaarn is een sprookje dat uitkomt en niemand zal zo'n magisch geschenk weigeren.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 4.5 tot 6.5 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 80
Aantal stukken 210 ks
Montagetijd 4.5 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 115 mm
Hoogte 300 mm
Breedte 140 mm

Beoordelingen

4 z 5
5 0x
4 2x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie