Neem contact met ons op info@robotoys.eu
58 ks
Aantal stukken
1 h
Montagetijd
1 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Cello Rolife TG411

€ 12,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
36 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Houd je van muziek en doe-het-zelfprojecten? Wilt u een uniek en uitstekend hulpmiddel bezitten dat u met trots op uw bureau kunt laten zien? Dan zul je dol zijn op de Cello TG411, een miniatuurmodel van een cello die je zelf in elkaar kunt zetten uit hoogwaardige houten onderdelen.

De cello is niet zomaar speelgoed, maar een realistische replica van een echte cello met metaaldraadsnaren, live violen en voortreffelijke frets. Het is een mini-houten model dat in één hand kan worden gehouden, maar alle details en charme heeft van een instrument op ware grootte. Het afgewerkte model kan een elegante decoratie op uw bureau zijn of een geweldig cadeau voor uw vrienden en familie die van muziek en kunst houden.

Cello is ook een leuk en lonend doe-het-zelf-project waar je samen met je kinderen of alleen van kunt genieten. De set bevat 58 houten onderdelen die eenvoudig in elkaar gezet kunnen worden met behulp van duidelijke en gedetailleerde instructies. De montagetijd bedraagt circa 1 uur en de gemonteerde afmeting is 70x70x200 mm. Je zult een gevoel van voldoening en voldoening voelen als je je cello tot leven ziet komen uit de houten stukken.

Het bouwpakket is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van een zwerver die een café binnenkwam en een prachtige cello vond. Hij kon het niet laten en zijn muziek raakte de harten van iedereen in de kroeg. De eigenaar van de pub ging bij hem op de piano spelen en ze werden vrienden. De zwerver bleef in de herberg en bleef muziek spelen met de huisbaas. Je kunt het hele verhaal lezen in de beschrijving van de set en je voorstellen dat je er deel van uitmaakt.

Als je op zoek bent naar een uniek en creatief cadeau voor jezelf of iemand van wie je houdt, zoek dan niet verder dan de Cello TG411. Het is een miniatuurmeesterwerk van muziek en vakmanschap dat je zal verrassen en inspireren. Bestel de jouwe vandaag nog en geniet van de schoonheid en het plezier van een cello.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 1 tot 3 uur. De moeilijkheidsgraad is makkelijk, wat het perfect maakt voor beginners en casual bouwers van 3D-puzzels.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 85
Aantal stukken 58 ks
Montagetijd 1 h
Moeilijkheidsgraad 1 / 5
Aanbevolen leeftijd 8
Lengte 70 mm
Hoogte 200 mm
Breedte 70 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie