Neem contact met ons op info@robotoys.eu
254 ks
Aantal stukken
6 h
Montagetijd
4 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Marmer Parkour ROKR LG501

Korting
10 %
Oorspronkelijk
€ 39,89
Alleen vandaag
€ 35,90 inclusief BTW
€ 29,92 exclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
11 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 26 april
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 26 april
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

De ROKR Marble Parkour LG501 is een geweldige set die de schoonheid van wetenschap en machines combineert. Je kunt je eigen parkour bouwen met 233 voorgesneden stukken hout en 10 ballen en genieten van de sensatie van het afdalen van hellingen en bochten. Deze set is niet alleen leuk speelgoed, maar ook een leermiddel waarmee je STEM- principes (Science, Technology, Engineering en Math) leert. Leer hoe tandwielen, hendels, schakelaars, rails en trechters samenwerken om een complex en fascinerend mechanisme te creëren.

Deze puzzel bevat veel apparaten die het rennen spannender en dynamischer maken. Je kunt de wiellifter gebruiken om de ballen naar boven te tillen, waar ze in een spiraalvormige trechter terechtkomen die naar twee verschillende paden leidt. Je kunt ook een flip-flop gebruiken om tussen paden te schakelen en verschillende resultaten te verkrijgen. De set bevat verder een opstapje, twee rechte rails, drie gebogen rails en een vaste basis.

Marble Parkour is gemaakt van hoogwaardig lindehout uit de noordelijke koude zone, dat sterk, duurzaam, slijtvast en corrosiebestendig is. Het hout is zacht en uniform en vertoont een zijdeachtige glans en een gelaagde textuur. De onderdelen zijn met hoge precisie lasergesneden en passen perfect in elkaar. De kit wordt geleverd met een uitstekende verpakking, accessoires en Engelse instructies met duidelijke afbeeldingen en teksten. Je kunt ook een gedetailleerde montagevideo bekijken op het officiële YouTube-account.

ROKR Marble Parkour is een uitdagend project dat je geduld en concentratie vereist. Het zal je hersenen, logisch denken en fijne mentale vaardigheden trainen. Je zult een enorm gevoel van voldoening voelen als je klaar bent met de montage en de ballen soepel over de baan ziet bewegen. Je kunt je meesterwerk ook laten zien aan je vrienden en familie of het gebruiken als huisdecoratie voor iedereen die van wetenschap en machines houdt. De ROKR Marble Parkour LG501 is een geweldig cadeau voor jezelf of voor een speciaal iemand die hem voor altijd zal koesteren. Mis deze kans niet om je eigen mini-parkour te bouwen! Bestel nu en bereid je voor op een geweldig avontuur!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 6 tot 8 uur. De moeilijkheidsgraad is gevorderd en geschikt voor ervaren puzzelaars die op zoek zijn naar een grotere uitdaging.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 42
Aantal stukken 254 ks
Montagetijd 6 h
Moeilijkheidsgraad 4 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 255 mm
Hoogte 185 mm
Breedte 235 mm

Beoordelingen

4.5 z 5
5 1x
4 1x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie