Neem contact met ons op info@robotoys.eu
240 ks
Aantal stukken
3 h
Montagetijd
2 / 5
Moeilijkheidsgraad

Boekenplankinzet - Falling Sakura Rolife TGB05

Korting
21 %
Oorspronkelijk
€ 40,29
Alleen vandaag
€ 31,90 inclusief BTW
€ 26,58 exclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
16 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Houd je ervan om boeken te lezen en jezelf onder te dompelen in verschillende werelden? Houd je van de schoonheid en elegantie van de Chinese cultuur en architectuur? Dan zul je dol zijn op de Falling Sakura Bookshelf Insert, een prachtige 3D-miniatuurscène die je boekenplank in een magisch sprookjesland verandert.

Falling Sakura is een doe-het-zelfpakket waarmee je je eigen boekenhoekje kunt creëren met prachtige details en realistische effecten. Je verzamelt 240 stukken multiplex, dichtheidskarton, papier en acryl en bouwt een scène geïnspireerd op de oude Chinese Song-dynastie . Je ziet elegante houten huizen zweven boven een zee van wolken, een vredige waterval en rivier verlicht door maanlicht, delicate sakurabloemblaadjes die zachtjes uit de bomen vallen en prachtige Nanci die dansen op de muziek van de beiaard. Je ontdekt ook een aanraakschakelaar die het licht op de bodem van de rivier en achter de maan regelt, waardoor het hele tafereel meer sfeer krijgt.

Falling Sakura is niet alleen een leuk en ontspannend project om alleen of met je vrienden en familie te doen, maar ook een prachtige decoratie voor je huis of kantoor. Het voegt charme en elegantie toe aan uw plank en creëert een gezellige en aangename sfeer. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor iedereen die van boeken, handwerk of Chinese cultuur houdt. Je kunt het verhaal van Nanci met hen delen, die dit mysterieuze wonderland tegenkwam tijdens een wandeling met haar vrienden, en hen uitnodigen om met haar mee te gaan op deze magische reis.

Boekenplankinzet - Falling Sakura is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en duurt ongeveer 3 uur. Het gemonteerde formaat is 101x187x242 mm. De kit bevat alles wat je nodig hebt, inclusief stapsgewijze instructies en hulpmiddelen. Het enige wat je nodig hebt is lijm en batterijen.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 3 tot 5 uur. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld en vereist geduld en concentratie.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 50
Aantal stukken 240 ks
Montagetijd 3 h
Moeilijkheidsgraad 2 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 242 mm
Hoogte 186 mm
Breedte 101 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 3x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
3 evaluatie