Neem contact met ons op info@robotoys.eu
170 ks
Aantal stukken
24 h
Montagetijd
2 / 5
Moeilijkheidsgraad

Miniatuurhuis - Honing IJswinkel Rolife DG148

€ 38,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
1 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Honey's Ice Cream Shop is een miniatuur poppenhuispakket waarmee je je eigen zoete en gezellige ijssalon kunt creëren. Je kunt genieten van het plezier en de uitdaging van het in elkaar zetten van houten stukken, het lijmen van uitgesneden papier en het toevoegen van LED-verlichting.

Honingijssalon is een gedetailleerd en realistisch model met een kleurrijk display, verschillende smaken ijs, kassa, menukaart en vele andere extra's. Je kunt de winkel ook personaliseren met je eigen stickers, foto's of tekeningen. Het is een geweldige manier om te ontspannen en uw creativiteit te uiten. Het is ook een geweldig cadeau voor je vrienden of familie die van ijs en miniaturen houden.

Het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het project te voltooien, inclusief een stapsgewijze handleiding, stofkap, accubak en muziekdoos. De ijssalon is een van de populairste producten uit hun Dollhouse- serie, waartoe ook andere winkels behoren zoals een café, bloemenwinkel en boekwinkel. Mis deze kans niet om je eigen ijssalon te maken en te genieten van de zoetigheden van het leven. Bestel vandaag nog uw ijssalon en bereid u voor op miniatuurplezier.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 24 tot 26 uur. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld en vereist geduld en concentratie.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 65
Aantal stukken 170 ks
Montagetijd 24 h
Moeilijkheidsgraad 2 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 225 mm
Hoogte 160 mm
Breedte 150 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!