Neem contact met ons op info@robotoys.eu
171 ks
Aantal stukken
26 h
Montagetijd
5 / 5
Moeilijkheidsgraad

Miniatuurhuis - Dora's zolder Rolife DG12

€ 42,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
9 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Betreed Dora's wereld, een zorgvuldig vervaardigde miniatuurloft die de magie van het moderne leven binnen handbereik brengt. Dit model is ontworpen voor kinderen vanaf 14 jaar en is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout, papier en metaal, wat een realistische en duurzame constructie biedt.

Met 171 onderdelen om te bouwen, biedt het een boeiend project dat ongeveer 26 uur in beslag neemt. Het eindproduct meet 230 x 160 x 260 mm , waardoor het een compacte maar gedetailleerde weergave is van een moderne loft.

LOFT DG12 is een verhaal van twee verdiepingen, elk met zijn eigen unieke scènes. Het kleurrijke macaron-design en het gebruik van wit en blauw als hoofdkleuren geven het huis een lichte en gezellige sfeer, waardoor het in gemonteerde toestand een aantrekkelijk woondecor wordt.

Op de eerste verdieping vindt u een overzichtelijke boekenplank en een gezellige bank die een comfortabele leeszone creëert. De muren zijn versierd met schattige foto's van katten die Dora's liefde voor fotografie laten zien. De tweede verdieping is ruim en bevat een kleine tafel, een bank en een paar planten, en biedt de perfecte setting voor Dora's vrijetijdsactiviteiten.

Van de gebloemde wenteltrap tot de vintage camera en de roze verlengde bank: elk detail van Dora LOFT DG12 is zorgvuldig ontworpen om de echte elementen na te bootsen.

Dora's LOFT DG12 is meer dan alleen een model; het is een creatief doe-het-zelfcadeau, een hulpmiddel om mentale en handmatige vaardigheden te ontwikkelen, en een indrukwekkende woondecoratie die opvalt. Ervaar het plezier van het samenstellen en bezitten van een modern hok met Dora's LOFT DG12.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 26 tot 28 uur. De moeilijkheidsgraad is expert, en biedt doorgewinterde puzzelliefhebbers een zeer ingewikkelde en complexe puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 91
Aantal stukken 171 ks
Montagetijd 26 h
Moeilijkheidsgraad 5 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 230 mm
Hoogte 260 mm
Breedte 160 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!