Neem contact met ons op info@robotoys.eu
210 ks
Aantal stukken
24 h
Montagetijd
4 / 5
Moeilijkheidsgraad

Miniatuurhuis - Mr. Miller's Garden Rolife DG108

€ 38,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
9 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Even ontsnappen aan de drukte van de stad en ontspannen in een rustige tuin? Wil je met je eigen handen een prachtige tuin creëren? Dan zul je dol zijn op Miniature House - Mr. Miller's Garden. Een doe-het-zelfpakket waarmee je een prachtige miniatuurtuin kunt bouwen met prachtige details. Geniet van het plezier van het knutselen van dit charmante huis en decoreer het met realistische planten, meubels en accessoires. De set bevat realistische details zoals een raam met gordijnen, houten balustrades, kozijnen, hekken, bloemperken en bloempotten. Een uniek praktisch cadeau voor alle doe-het-zelvers of voor elke gelegenheid zoals Kerstmis, Moederdag, Verjaardag. De prachtige patronen maken het een artistiek interieur als het klaar is.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 24 tot 26 uur. De moeilijkheidsgraad is gevorderd en geschikt voor ervaren puzzelaars die op zoek zijn naar een grotere uitdaging.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 23
Aantal stukken 210 ks
Montagetijd 24 h
Moeilijkheidsgraad 4 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 183 mm
Hoogte 210 mm
Breedte 195 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 evaluatie