Neem contact met ons op info@robotoys.eu
482 ks
Aantal stukken
12 h
Montagetijd
5 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - Flipperkast ROKR EG01

Korting
10 %
Oorspronkelijk
€ 198,90
Alleen vandaag
€ 179 inclusief BTW
€ 149,17 exclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
6 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 26 april
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 26 april
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ben je klaar om de spanning van flipperen opnieuw te ervaren? Wil je de spanning ervaren van het schieten op doelen en scoren met een echt houten model? Zo ja, dan zul je dol zijn op de ROKR 3D Pinball EG01, een klassiek 3D-flipperkastmodel dat een retro circusontwerp combineert met levendige geluids- en lichteffecten.

3D Pinball EG01 is een doe-het-zelfpakket met 482 houten stukken, stalen kogels en andere accessoires. Je kunt hem in elkaar zetten volgens de gedetailleerde instructies, die duidelijke afbeeldingen en teksten bevatten. De montagetijd bedraagt ongeveer 12 uur en de moeilijkheidsgraad is zes sterren. Dit is een uitdagend en lonend project dat je geduld en concentratie op de proef zal stellen.

Nadat je de montage hebt voltooid, kun je genieten van een spelletje flipperen met je vrienden en familie. Het model heeft een klassiek scoresysteem dat je punten weergeeft met behulp van sterren. Je kunt de bal lanceren door aan de zuiger te trekken en de vinnen bedienen door op de knoppen aan weerszijden te drukken. Het model beschikt over diverse features die het spel leuker en realistischer maken, zoals:

  • Complexe paden die de bal naar verschillende doelen leiden
  • Een sterrenscore-display dat uw punten weergeeft met behulp van LED-verlichting
  • Een ceremoniële olifant die beweegt als je er tegenaan botst
  • Een driehoekige stuiter die de bal terugstuitert
  • Een koperen bel die rinkelt als je een doelpunt scoort
  • Retro circusdecoratie die een feestelijke sfeer creëert

3D Pinball EG01 is gemaakt van hoogwaardig lindehout uit de noordelijke koude zone, dat sterk en duurzaam is. De structuur van het hout is fijn en uniform en vertoont een zijdeachtige glans en gelaagdheid. Het model maakt gebruik van zeer nauwkeurige, stabiele lasersnijtechnologie om ervoor te zorgen dat alle onderdelen perfect passen en elke bajonet goed vastzit. Het model maakt ook gebruik van op maat gemaakte onderdelen voor betere duurzaamheid en functionaliteit.

3D Pinball is niet alleen een leuk spel, maar ook een geweldig cadeau. Het is geschikt voor iedereen die van flipperen, circus of doe-het-zelf-projecten houdt. Het is een ideale keuze voor verjaardagen, feestdagen of speciale gelegenheden.

ROKR 3D Pinball is een uniek en geweldig product dat je urenlang plezier en voldoening zal bezorgen. Het is een creatieve manier om je hersenen en praktische vaardigheden te oefenen. Het is een prachtige manier om uw jeugdherinneringen opnieuw te beleven en ze te delen met uw dierbaren. Bestel de jouwe vandaag nog en maak je klaar om plezier te hebben!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 12 tot 14 uur. De moeilijkheidsgraad is expert, en biedt doorgewinterde puzzelliefhebbers een zeer ingewikkelde en complexe puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 43
Aantal stukken 482 ks
Montagetijd 12 h
Moeilijkheidsgraad 5 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 475 mm
Hoogte 280 mm
Breedte 275 mm

Beoordelingen

4.7 z 5
5 2x
4 1x
3 0x
2 0x
1 0x
3 evaluatie