Neem contact met ons op info@robotoys.eu
158 ks
Aantal stukken
4 h
Montagetijd
4 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten mechanische 3D-puzzel - Kluis ROKR LK502

€ 30,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
9 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Wilt u uw geliefde verrassen met een uniek en betekenisvol cadeau? Wil je je liefde op een creatieve en romantische manier uiten? Wilt u zelf genieten van het plezier van het bouwen van een mechanische kassa?

Als u op één van deze vragen ja heeft geantwoord, dan bent u op de juiste plek!

ROKR Treasure Box is niet zomaar een juwelendoos. Het is een met een wachtwoord beveiligde kluis die alleen te openen is met een speciale code die u zelf kunt instellen. U kunt een datum kiezen die betekenisvol is voor u en uw partner, zoals een jubileum, verjaardag of eerste kus, en deze gebruiken als uw mailboxwachtwoord. Je waardevolle spullen zoals ringen, kettingen, foto's of liefdesbrieven kun je vervolgens in de box opbergen en afsluiten met een draaisleutel.

De ROKR Treasure Box is ook een doe-het-zelfpakket dat je alleen of samen met je partner kunt bouwen. Het wordt geleverd met 158 houten stukken die met hoge precisie en duurzaamheid met een laser zijn gesneden. Het montageproces is een uitdaging maar de moeite waard en het duurt ongeveer 4 uur om het te voltooien. U dient de gedetailleerde Engelse instructies te volgen die u stap voor stap door het montageproces leiden. U moet ook het wachtwoord dat u tijdens het installatieproces hebt ingesteld, noteren en onthouden, aangezien dit later niet meer kan worden gewijzigd.

Dit product is niet alleen een functionele kassa, maar ook een mooie en elegante decoratie voor uw huis. Het heeft een vintage- en retrostijl die charme en elegantie aan elke kamer zal toevoegen. Het heeft een verborgen compartiment om kleine spullen in op te bergen, een geheim slot dat alleen kan worden geopend met het juiste wachtwoord, een beweegbare tandwielafdekking die het interne mechanisme onthult en een draaisleutel die het openen van de doos activeert.

ROKR Treasure Box is het perfecte cadeau voor meisjes die van romantiek, mysterie en avontuur houden. Het is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar. Het heeft een verpakkingsmaat van 320x235x39 mm en een montagemaat van 100x124x85 mm.

Mis deze kans niet om uw liefde op een unieke en creatieve manier te tonen. Bestel vandaag nog een sieradendoos en trakteer uw geliefde op een gevoel van uniekheid en vreugde!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 4 tot 6 uur. De moeilijkheidsgraad is gevorderd en geschikt voor ervaren puzzelaars die op zoek zijn naar een grotere uitdaging.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 57
Aantal stukken 158 ks
Montagetijd 4 h
Moeilijkheidsgraad 4 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 100 mm
Hoogte 85 mm
Breedte 124 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 2x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
2 evaluatie