Neem contact met ons op info@robotoys.eu
139 ks
Aantal stukken
2.5 h
Montagetijd
2 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Heftruckmodel ROKR TG413K

€ 17,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
33 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 26 april
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 26 april
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ben jij gefascineerd door de technische wonderen van heftrucks? Wilt u uw eigen model bouwen en leren hoe ze werken? Dan zul je dol zijn op het Forklift Model, een houten bouwpakket dat een klassieke vorkheftruck nabootst met milieuvriendelijke materialen en kleurrijke onderdelen.

De ROKR TG413K vorkheftruck is een 139-delige set die alles bevat wat je nodig hebt om een realistisch en gedetailleerd vorkheftruckmodel te maken. Je zult genieten van een doe-het-zelf-montage-ervaring terwijl je de duidelijke en eenvoudige instructies volgt. Ook maak je kennis met de verschillende onderdelen en mechanismen die een vorkheftruck laten werken, zoals de openende bestuurderscabine, het hefsysteem en dubbele werklampen.

De heftruck is gemaakt van hoogwaardig lindehout uit de noordelijke koude zone, dat sterk, duurzaam en bestand is tegen slijtage en corrosie. Het hout is zacht en uniform en vertoont een zijdeachtige glans en een gelaagde textuur. De onderdelen worden gesneden met uiterst nauwkeurige lasertechnologie, wat zorgt voor een perfecte pasvorm en een soepele montage.

Een vorkheftruck is niet alleen een leuk en leerzaam project, maar ook een geweldige tentoonstelling die indruk zal maken op je vrienden en familie. Je kunt hem op een tafel, plank of waar je maar wilt plaatsen. Het is ook het perfecte cadeau voor iedereen die van technologie en voertuigen houdt.

Als u op zoek bent naar een lonende en uitdagende hobby, hoeft u niet verder te zoeken dan de ROKR TG413K-vorkheftruck. Het stimuleert je hersenen, verbetert je logisch denken en fijne mentale vaardigheden en geeft je een gevoel van voldoening. Bestel de jouwe vandaag nog en begin met het bouwen van je eigen mini-heftruck!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 2.5 tot 4.5 uur. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld en vereist geduld en concentratie.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 48
Aantal stukken 139 ks
Montagetijd 2.5 h
Moeilijkheidsgraad 2 / 5
Aanbevolen leeftijd 8
Lengte 150 mm
Hoogte 80 mm
Breedte 45 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!