Neem contact met ons op info@robotoys.eu
164 ks
Aantal stukken
1.5 h
Montagetijd
1 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Veteraanmodel Rolife TG504

€ 17,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
31 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en creatieve manier om je vrije tijd door te brengen? Houd je van vintage stijl en klassieke auto's? Dan zul je dol zijn op het Veteranenmodel, een houten model waarmee je je eigen mini-veteranenreplica kunt bouwen.

Het veteranenmodel is meer dan alleen speelgoed. Het is een kunstwerk dat je op je bureau, plank of schoorsteenmantel kunt neerzetten. Het is ook een uitdaging die je vaardigheden en geduld op de proef stelt. Je moet 164 stukken hout in elkaar zetten om dit geweldige model te bouwen, dat beschikt over een flexibele motorkap, kleurrijke wielen, deuren die open kunnen, prachtige decoraties en een realistisch interieur. Op het dak van de auto vind je ook een gitaar en een koffer, die meer charme en persoonlijkheid aan het model toevoegen.

Het veteranenmodel is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Het wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om het project te voltooien, inclusief stapsgewijze instructies, schuurpapier en lijm. De montagetijd bedraagt ongeveer 1,5 uur, afhankelijk van jouw ervaring en snelheid. U zult genieten van het proces van het samenstellen van dit model, dat uw concentratie en logisch denken zal stimuleren. Als je klaar bent, voel je een gevoel van voldoening en trots.

Het veteranenmodel is niet alleen een bouwpakket, maar heeft ook zijn eigen verhaal. Het verhaal vertelt over een jonge man, Joe, die houdt van vintage stijl en vrijheid. Hij koopt een oldtimer en gaat op reis om zijn dromen na te jagen en het onbekende te verkennen. Hij neemt zijn gitaar en een ingepakte tas mee, klaar voor elk avontuur. Je kunt jezelf voorstellen als Joe of je eigen karakter en verhaal creëren met dit model.

Het vintage model is het perfecte cadeau voor jezelf of iemand van wie je houdt. Het is een unieke en onvergetelijke manier om uitdrukking te geven aan uw passie voor vintage stijl en klassieke auto's. Het is ook een geweldige manier om te ontspannen en jezelf te vermaken in je vrije tijd. Bestel de jouwe vandaag nog en begin je veteranenreis!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 1.5 tot 3.5 uur. De moeilijkheidsgraad is makkelijk, wat het perfect maakt voor beginners en casual bouwers van 3D-puzzels.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 53
Aantal stukken 164 ks
Montagetijd 1.5 h
Moeilijkheidsgraad 1 / 5
Aanbevolen leeftijd 8
Lengte 160 mm
Hoogte 80 mm
Breedte 70 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 evaluatie