Neem contact met ons op info@robotoys.eu
264 ks
Aantal stukken
6 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Syrena 105 Little Story E004

€ 21,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
30 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Wij presenteren u het houten 3D-model Syrena 105 , een unieke mix van vakmanschap en nostalgie. Dit model is meer dan alleen speelgoed; het is een reis door de klassieke geschiedenis van het Poolse autorijden, tot leven gebracht in de vorm van een houten model van de iconische Syrena 105-auto.

Dit meesterwerk is gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail en ontworpen op schaal 1:16 , waarbij de karakteristieke rondingen en nauwkeurig gesneden vormen van de originele auto zijn vastgelegd. De retro-afwerking voegt flair toe en maakt het tot een waar kunstwerk dat zowel kinderen als autoliefhebbers van alle leeftijden zal bekoren.

Bij Little Story zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit. Onze modellen zijn ontworpen en vervaardigd in Polen, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van hout van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn duurzaamheid en schoonheid. Dit garandeert niet alleen de lange levensduur van ons model, maar ook de esthetische aantrekkingskracht ervan.

Veiligheid is onze prioriteit. Het houten materiaal dat bij de productie wordt gebruikt, is volkomen veilig voor kinderen, bevat geen schadelijke chemicaliën of hardheid, waardoor veilig en langdurig spelen mogelijk is.

Het model wordt geleverd als een set hoogwaardige multiplexplaten met voorgesneden en genummerde elementen, waardoor het montageproces aangenaam en bevredigend is. Scheid eenvoudigweg de onderdelen van het patroon en voeg ze samen zonder lijm te gebruiken volgens de gedetailleerde instructies in de verpakking.

Met een lengte van 27,4 cm , een breedte van 10,6 cm en een hoogte van 9,5 cm is dit model het ideale formaat om neer te zetten. De set bevat 264 elementen en wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 14 jaar .

Syrena 105 is meer dan alleen een geschenk, het is een unieke ervaring die blijvende herinneringen zal achterlaten. Bestel vandaag nog uw model en betreed de magische wereld van het klassieke autorijden.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 6 tot 8 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 96
Aantal stukken 264 ks
Montagetijd 6 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 274 mm
Hoogte 95 mm
Breedte 106 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!