Neem contact met ons op info@robotoys.eu
298 ks
Aantal stukken
4 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Oldtimer ROKR MC801

€ 22,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
17 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende hobby die je naar een andere tijd en plaats brengt? Houd je van klassieke auto's en vintage stijl? Dan zul je de MC801 Vintage Car geweldig vinden, een houten modelbouwpakket waarmee je je eigen replica op schaal 1:15 van een retro-auto kunt bouwen.

Een oldtimer is niet zomaar speelgoed, maar een kunstwerk. Het heeft een realistisch ontwerp geïnspireerd op iconische auto's uit het midden van de 20e eeuw, zoals de Ford Model T en de Rolls-Royce Silver Ghost . U zult versteld staan van de ingewikkelde details zoals de handstarter, deuren die open kunnen, stoelen in bankstijl, gereedschapskist en aerodynamische spatborden.

Een oldtimer is ook een geweldige manier om meer te weten te komen over de geschiedenis en technologie van auto's. Je ontdekt hoe auto's evolueerden van handslingerstarters naar elektrische starters, van contactsleutels tot slimme starters, en van eenvoudige motoren tot complexe motoren. U zult ook het vakmanschap en de kwaliteit van de materialen waarderen, zoals de linde op hoge breedtegraad uit de noordelijke koude zone, die sterk en duurzaam is.

De oldtimer is eenvoudig in elkaar te zetten dankzij duidelijke en begrijpelijke gebruiksaanwijzingen en uiterst nauwkeurige lasersnijtechnologie. Je hebt ongeveer 4 uur nodig om de 298 onderdelen te voltooien, maar je zult van elke minuut genieten. Het montageproces traint je hersenen, verbetert je fijne motoriek en vergroot je concentratie en geduld.

Een oldtimer is een perfect cadeau voor zowel kinderen als volwassenen. Kinderen zullen het geweldig vinden om met de springwielen te spelen en de auto te duwen om het levenstempo van vroeger te ervaren. Volwassenen zullen de auto graag als decoratief of verzamelobject tentoonstellen. Oldtimer MC801 is meer dan alleen een modelbouwpakket, het is een reis door tijd en ruimte.

Bestel vandaag nog uw oldtimer en geniet van de sensatie van het bouwen van uw eigen oldtimer !

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 4 tot 6 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 72
Aantal stukken 298 ks
Montagetijd 4 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 190 mm
Hoogte 115 mm
Breedte 92 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!