Neem contact met ons op info@robotoys.eu
140 ks
Aantal stukken
1.5 h
Montagetijd
1 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Luchtballon Rolife TG406

€ 12,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
33 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres donderdag 8 augustus
€ 9,90
Afhaalpunten donderdag 8 augustus
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Vind je het leuk om in een heteluchtballon te vliegen en de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken? Bouw jij graag dingen met je eigen handen en heb je een goed gevoel van succes? Dan zult u dol zijn op de Rolife Heteluchtballon TG406, een houten bouwpakket waarmee u een realistische replica van een luchtballon kunt maken.

De heteluchtballon is een op de films geïnspireerd schaalmodel dat een echte heteluchtballon nabootst. Het is gemaakt van hoogwaardig hout, met prachtige decoratie en gedetailleerde wolken in het onderste gedeelte. Het gebogen frame doet dienst als ballon en de mand houdt de passagiers vast. Het model kan zonder lijm in ongeveer 1,5 uur worden voltooid, waardoor het een leuk en eenvoudig project is voor iedereen vanaf 14 jaar. Het gemonteerde formaat is 155x104x208mm, waardoor het een perfecte woondecoratie is voor je bureau, plank of raam.

De Rolife TG406 heteluchtballon is meer dan alleen een bouwpakket. Het is een manier om je passie voor de lucht en avontuur uit te drukken. Het is een manier om te ontspannen en te genieten van quality time met uzelf of uw dierbaren. Het is een manier om de magie van het vliegen in een heteluchtballon te ervaren, zelfs als je dat in het echt niet kunt doen.

Als je op zoek bent naar een uniek en gedenkwaardig cadeau voor jezelf of een speciaal iemand, zoek dan niet verder: het is een cadeau dat inspireert, verrukt en indruk maakt. Bestel de jouwe vandaag nog en maak je klaar om te klimmen!

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 1.5 tot 3.5 uur. De moeilijkheidsgraad is makkelijk, wat het perfect maakt voor beginners en casual bouwers van 3D-puzzels.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 84
Aantal stukken 140 ks
Montagetijd 1.5 h
Moeilijkheidsgraad 1 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 104 mm
Hoogte 208 mm
Breedte 155 mm

Beoordelingen

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 evaluatie