Neem contact met ons op info@robotoys.eu
237 ks
Aantal stukken
6 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Fiat 125p Little Story E002

€ 21,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
27 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Maak kennis met het Fiat 125p 3D houten model , een tijdloos kunstwerk dat de klassieke geschiedenis van het Poolse autorijden binnen handbereik brengt. Dit model is niet zomaar speelgoed, maar een meesterwerk dat de essentie weergeeft van de iconische Fiat 125p, een auto geproduceerd tussen 1967 en 1991.

De Fiat 125p heeft een rijke historie, het is een motorvoertuig geproduceerd onder Fiat-licentie door de staatsfabrikant Fabryka Samochodów Osobowych (FSO) in Polen. Ons houten model is een eerbetoon aan deze iconische auto en laat je een stukje Poolse autogeschiedenis ervaren.

Het model is gebouwd in de schaal 1:16 , wat de werkelijke afmetingen van de Fiat 125p weerspiegelt. Met een lengte van 26,2 cm , een breedte van 11,7 cm en een hoogte van 8,5 cm is het een compacte maar gedetailleerde weergave van deze klassieker. De set bevat 237 elementen, allemaal gemaakt van hoogwaardig hout, zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en schoonheid.

Onze houten modellen zijn ontworpen en vervaardigd in Polen met nauwgezette aandacht voor elk detail, wat de hoogst mogelijke kwaliteit garandeert. Het wordt gekenmerkt door karakteristieke rondingen, nauwkeurig gesneden vormen en een retro-afwerking die het een unieke charme geeft.

Het in elkaar zetten van het model is dankzij de perfecte afwerking een prettige en bevredigende ervaring. De set is gemaakt van hoogwaardig multiplex en wordt geleverd in de vorm van platen met voorgesneden en genummerde elementen. Om het geheel in elkaar te zetten, scheidt u eenvoudigweg de onderdelen van het patroon en voegt u ze samen zonder lijm te gebruiken, volgens de gedetailleerde instructies in de verpakking.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 6 tot 8 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 94
Aantal stukken 237 ks
Montagetijd 6 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 262 mm
Hoogte 85 mm
Breedte 117 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!