Neem contact met ons op info@robotoys.eu
316 ks
Aantal stukken
6 h
Montagetijd
3 / 5
Moeilijkheidsgraad

Houten 3D-puzzel - Warszawa M20 Little Story E006

€ 21,90 inclusief BTW
Korting 10%Bij aankoop van meer dan € 200
Korting 15%Bij aankoop van meer dan € 300
28 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Levering op het adres vrijdag 28 juni
€ 9,90
Afhaalpunten vrijdag 28 juni
€ 9,90
Geen verzendkosten Koop meer dan 200 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Maak kennis met het houten 3D-model Warszawa M20 , een tijdloos kunstwerk dat de klassieke geschiedenis van het Poolse autorijden in uw woonkamer brengt. Dit model is niet alleen speelgoed, maar een meesterwerk dat de essentie van de iconische Warszawa-auto weergeeft, de eerste in massa geproduceerde naoorlogse Poolse auto.

Dit model is gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail en is ontworpen op schaal 1:16 en weerspiegelt de karakteristieke rondingen en nauwkeurig gesneden vormen van de originele FSO Warszawa M20. De retro-afwerking voegt een unieke charme toe, waardoor het een prachtige aanvulling is op elke collectie.

Bij Little Story geloven we in kwaliteit. Daarom gebruiken we alleen hout van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn duurzaamheid en schoonheid. Dit garandeert niet alleen de lange levensduur van ons model, maar ook de esthetische aantrekkingskracht ervan. Het houten materiaal dat bij de productie wordt gebruikt, is volkomen veilig voor kinderen, bevat geen schadelijke chemicaliën of hardheid, waardoor veilig en langdurig spelen mogelijk is.

Het model wordt geleverd in een set van 316 stukken multiplex van hoge kwaliteit, voorgesneden en genummerd voor uw gemak. Het montageproces is prettig en bevredigend en vereist geen lijm. Scheid eenvoudigweg de onderdelen van het patroon en voeg ze samen volgens de gedetailleerde instructies in de verpakking.

Het gemonteerde model is 29,9 cm lang, 10,4 cm breed en 11,5 cm hoog, waardoor het een compacte maar gedetailleerde weergave is van Warszawski's auto. Het formaat van het pakket is 23x15,5x2,5 cm, waardoor het een ideaal cadeau is dat blijvende herinneringen achterlaat.

De Warszawa M20 , geproduceerd in Warschau, Polen van 1951 tot 1973, was gebaseerd op de Sovjet GAZ-M20 Pobeda. Vanwege zijn robuustheid was hij populair als taxi. Ons houten model is een eerbetoon aan dit iconische voertuig en laat je een stukje Poolse autogeschiedenis ervaren.

Moeilijkheidsgraad

Deze puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en ouder, met een geschatte montagetijd van 6 tot 8 uur. De moeilijkheidsgraad is uitdagend en biedt een boeiende en stimulerende puzzelervaring.

Opmerking

Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Het is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Houd het weg van vuur- en waterbronnen. Behandel het met zorg en vermijd overmatige kracht of impact.

Parameters:

Productcode 98
Aantal stukken 316 ks
Montagetijd 6 h
Moeilijkheidsgraad 3 / 5
Aanbevolen leeftijd 14
Lengte 299 mm
Hoogte 115 mm
Breedte 104 mm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!